Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Medvědi ženám aneb Co k MDŽ?

Blíží se Mezinárodní den žen a ani medvědi v tomto období nezahálejí. Vylézají ze svých nor a svým drahým ženám vyznávají lásku. Kdo obdaroval i čtyřnohého mazlíčka a jak se s MDŽ vypořádat v lockdownu? Třeba vás některý z našich borců inspiruje!

Mezinárodní den žen letos vychází na pondělí 8. března a my jsme se zeptali hráčů i našeho off-ice týmu, jaké překvapení pro ženy ve svém okolí letos chystají. Co nám prozradili, čtěte níže.

Květinu i pro fenku

Málokoho asi překvapí, že nejčastější pozorností, kterou pánové chystají, jsou květiny. Jde o krásný a univerzální dárek, kterým můžete obdarovat každou ženu, ať už partnerku, sestru, maminku, babičku nebo kamarádku. A stejně se ke květinám staví Robert Mokrohajský. „Květiny pro každou ženu v rodině jsou u mě určitě základ. No a partnerku vždy potěším sushi setem nebo mixem koláčků.“ Robert ale nezapomíná ani na čtyřnohého člena domácnosti. „Loni jsem donesl malou kytičku i naší fence, ale určitě ji potěším i nějakou konzervou nebo jinou dobrotou,“ dodává Robert. Na důležitosti květin se shoduje i s Davidem Polesným. „Já se spíše držím těch klasik, takže půjdu pro nějakou pěknou kytku,“ říká.

Cení se originalita

I Davidovi ale letošní MDŽ zkomplikovala pandemická situace. Nestandardní podmínky ovšem dávají příležitost pro netradiční nápady. „Kromě květin letos budu dávat partnerce svoji fotku, aby mě aspoň někde viděla, když se díky restrikcím nemůžeme vidět osobně,“ vtipkuje Polesný. No a jako pravý týmový srdcař se ukázal kustod Petr Novák. Na otázku, jaký dárek na MDŽ překvapí, odpověděl suverénně. „Teď asi překvapí třeba lístky na hokej.“ Poetičtěji se se pak k celému svátku žen postavil Jan Grygera alias Gygy. Podle něj dárky vůbec nejsou potřeba. „Nejsem zrovna typ, který by dával dárky. Podle mě stačí ukázat tomu druhému, že ho máš rád. A to je to nejdůležitější,“ vysvětluje Gygy.

A proto pánové – čtenáři, ať už se k celému svátku postavíte jakkoliv, dejte si záležet a všem ženám tímto s drobným předstihem přejeme jen to nejlepší!


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři