Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Ostrava v tomto roce poprvé doma!

Zítra 25.1. si BO Ostrava v tomto roce poprvé zahraje na domácím ledě. Vyzvou na něm tým z Ústí nad Labem.

Nový rok s sebou nese z pohledu BO Ostrava kromě jiného taky souboj o postup do play-off. Aktuálně sice ostravanům patří 7. místo a do play-off by tak postoupili, nicméně jim jejich poslední utkání ukazují zdvižený prst. Naposledy totiž vyhráli v polovině listopadu a od té doby nasbírali 7 proher v řadě. Aby toho nebylo málo, v posledních čtyřech utkáních inkasovali vždy 7 gólů, celkem tedy 28.

Neúspěšnou šňůru se BO Ostrava pokusí přerušit ve středu 25.1., kdy v RT Torax Aréně vyzve HC NORTH WINGS Ústí­ nad Labem. Když se tyto týmy naposledy střetly, byli to právě ostravští, kdo se nakonec radoval z výhry. Z ústeckého ledu si odvezli všechny tři body, když v zápase nazvaném jako souboj dobyvatelů zvítězili poměrem 5:2. Hattrickem se v tomto utkání blýskl Dominik Kafka.

Důležitým aspektem může určitě být konec univerziády, na které BOčko reprezentovali hned dva zástupci. Oba totiž budou opět k dispozici a připraveni pomoct k přerušení série proher. Jakub Peslar, v roli hlavního trenéra ženského hokejového týmu, dokázal vybojovat velmi cenný bronz. Mužskému týmu, včetně Dominika Ficka v sestavě, se sice až tak nedařilo, nicméně i na něj se BO může v tomto zápase spolehnout.

Zápas fanouškům tedy nabízí vyhrocený souboj do posledních chvil. Kromě toho pro ně bude nachystáno 100 piv zdarma jako vyjádření vděku za podporu. Lístky na utkání jsou v prodeji ZDE. Ti, kteří se na zápas nemohou dostavit osobně, mohou utkání sledovat skrze HbbTV.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři