Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Série proher musí skončit!

Druhým soupeřem ostravanů na jejich domácím ledě v tomto roce bude HC MUNI. Zápas startuje 30.1. od 18:00.

BO Ostrava se trápí. Na svém kontě má nejdelší sňůru proher v historii klubu. Poslední utkání proti Ústí nad Labem skončilo 3:9 z pohledu Ostravy a šlo tak o již osmou prohru v řadě. Nejen, že se Ostravě nedaří sbírat body, selhává taky v produktivitě. Zatímco během série proher nastříleli 20 branek, obdrželi jich rovných 50 a to je opravdu hodně. 

Svou smůlu se ostravané pokusí prolomit už zítra 30.1., kdy na svém domácím ledě od 18:00 vyzvou HC MUNI, se kterými se již v letošní sezóně střetli. Tehdy se společně utkali na domácím ledě brněnských hráčů a byli to právě ostravané, kdo se nakonec radoval z výhry. Ostrava sice v tomto zápase dvakrát dotahovala, nakonec se hráčům BO Ostrava podařilo dvoubrankové vedení, které brněnští už nedostihli.

Hráči BO Ostrava chtějí na úspěch v Brně navázat. Zvítězit už nutně potřebují, aby si pohodlně zajistili postup do bojů play-off. Naštěstí pro tým BO Ostrava se však nedaří ani týmům, které by mohly ostravské šance na play-off ohrozit. Kromě jiného půjde v pondělí o souboj šestého se sedmým, a byť je bodový rozdíl mezi těmito příčkami celkem velký, měli by ostravští, pokud chtějí v play-off uspět, zvítězit. Vstupenky na utkání jsou v prodeji ZDE.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři