Přesunout nahoru

Ostrava promarnila čtyřgólový náskok

Brankové hody se konaly na zimním stadionu v Uničově, kde měli skvěle rozehraný duel hokejisté Ostravy. Vedení 5:1 ale nedokázali udržet a ve třetí třetině nastal výpadek, který je připravil o body.

HC Univerzita Palackého v Olomouci - BO OSTRAVA VÍTKOVICE STEEL 9:6 (1:3, 2:2, 6:1)

Branky a nahrávky: 9. Rimmel (Pěcha), 32. Müller (Kropáč, Veselský), 33. Kerda (Pěcha, Síkora), 44. Hajšman (Skopal), 52. Cach (Mareček, Veselský), 52. Müller (Síkora, Kropáč), 53. Hajšman (Kuchař, Skopal), 58. Cach (Mareček, Dubovčí), 60. Dubovčí – 4. Gelnar (Kovalski, Dvořák), 8. Kropka (Richtár, Adamczyk), 10. Fejko (Kovalski, Gelnar), 24. Smrčka (Dvořák, Veselý), 27. Moravčík (Plášek), 43. Fejko (Kovalski)

Už po deseti minutách vedlo BO nad Univerzitou Palackého v Olomouci 3:1 a jednalo se o jeden z nejlepších vstupů ostravského mužstva do utkání. I přes vyrovnanou druhou třetinu se Ostrava stále držela a vedla nad svými soupeři 5:3. Co se stalo ve třetí třetině však zůstane záhadou. Polevení Ostravy nebo fantastická motivace domácích hráčů, kteří šesti brankami definitivně otočili vývoj klání na svou stranu? Univerzita Palackého si tak připisuje tři body za divokou výhru 9:6.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři