Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Bitva o Prahu pokračuje! Který z pražských celků se dostane do vedení?

Minulý týden ve středu se Inženýři radovali, v pátek se však radoval jejich pražský rival UK Hockey Prague. Stav semifinále je 1:1, oba týmy tak dnes večer čeká napínavé utkání. Dostanou se Inženýři na domácím poli zpátky do vedení?

První utkání zářili inženýři a především jejich brankář Ondra Mann, který se v bráně otočil na necelé tři minuty, během kterých stihl předvést svou možná životní akci. Doslova tygřím skokem se vrhl po střele Martínka, který chtěl zakončovat do odkryté klece. Konečný stav utkání byl 3:1 pro Engineers, kteří se tak dostali o krok blíž k finále. Tenhle náskok jim však dlouho nevydržel, konkrétně trval pouhé dva dny a to do pátečního večera, kdy UK Hockey Prague srovnali stav na 1:1. Karty se obrátili a v Iceareně dominovali domácí UK. Do vedení se dostali již v první třetině a to za stavu 3:1 a stejně tak ovládli i zbylé dvě třetiny. Po napínavém boji, vypjaté atmosféře a vyhrocené rvačce na konci 3. třetiny, zvítězili UK Hockey Prague s konečným výsledkem 7:4.

Pozornost diváka by také mohl přilákat souboj nejproduktivnějších hráčů obou týmů v play-off - Michala Kučery (Engineers) a Davida Jindry (UK). Prvně zmiňovanému se v 5 zápasech ve vyřazovacích bojích povedlo nastřílet 7 branek a na 5 nahrát. Momentálně tak obsazuje druhou příčku v kanadském bodování. Na té první se momentálně drží právě David Jindra. Ten sice v 7 zápasech vstřelil branky pouze 4, připsal si však úctyhodných 12 asistencí a je tím pádem o 4 body před Michalem Kučerou.

Semifinálový boj tak pokračuje a určitě nám toho ještě spoustu nabídne. Jisté je, že dnes to není poslední zápas této série, ale zároveň je to velice důležitý krok pro oba týmy zvrátit sérii na svou stranu. Komu se to povede? Sledujte živě na TV Tipsport, ČT Sport PLUS nebo nejlépe z tribuny na zimním stadionu Hvězda od 19:45!

vstupenky



Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři