Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Finálová bitva se přesouvá do Edenu!

Třetí utkání finálové série je tady a fanoušci Univerzitního hokeje se mají na co těšit. Engineers si chtějí spravit chuť po minulém zápase, kde se jim nepodařilo překonat vynikajícího Jonáše Štekra. Plzeňští Akademici se budou snažit naopak na tento zápas navázat a přidat druhé vítězství v řadě. Očekává se i skvělá atmosféra, jelikož má opět přijet i plzeňský kotel ve slušném počtu.

Série je po dvou vzájemných utkání vyrovnaná 1:1. Oba zápasy byly až do poslední chvíle napínavé. V tom prvním se povedlo Inženýrům vstřelit 2 branky v posledních minutách zápasu. Vedení domácích pak snížil plzeňský Jakub Štochl, avšak srovnat již Akademici nestihli. Ve druhém zápase naopak udávali tempo Akademici, kdy vstřelil vítěznou branku v přesilové hře Marek Princl a Inženýři se snažili pak celý zbytek zápasu dorovnat. V cestě jim ovšem stál Jonáš Štekr, který za svá záda nepustil jedinou branku. 

Domácí prostředí Inženýrům svědčí a zatím vyhráli všechny zápasy na Hvězdě. Těžko říci, zda se tato výhoda přenese i do pražského Edenu. Zároveň pokud se jednomu z týmů povede vyhrát oba následující zápasy, tak se bude jednat o poslední domácí zápas Engineers v letošní sezóně. Před zápasem se koná i sraz fanoušků Engineers, takže pokud chcete zažít pravou atmosféru, tak dorazte už v 17:50 na zastávku metra Strašnická. 

Nestíháte dorazit na stadion? Utkání můžete sledovat klasicky na TV Tipsport a ČT Sport plus. 

Vstupenky stále v prodeji.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři