Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

TOP ZÁPAS SEMESTRU je tady! Na co se mohou fanoušci těšit?

V Pardubicích se každým dnem blíží největší sportovní událost zimního semestru. Riders přivítají na domácím ledě HC MUNI a fanoušci se mohou těšit na bohatý program. Co vše je připraveno?

Brány pardubické enteria areny se otevřou v pondělí v 16 hodin. A hromadný pochod pro fanoušky Riders? Ten bude! Odchod směr zimní stadion je naplánován na 16:15 od koleje C. V případě, že by fanoušci opravdu nestíhali, doporučujeme využít kola NextBike, která jsou k nalezení v univerzitním kampusu, na fanoušky využívající sdílená kola čeká v průběhu zápasu odměna.

Program s moderátorem začne v 16:40, ale ještě před startem samotného zápasu je na zimním stadionu připraveno bohaté vyžití. Náš partner Quanti ve spolupráci s firmou Canon připravil pro fanoušky fotokoutek přímo v hale, pro dávku energie vyhledejte členy týmu Red Bullu, kteří budou rozdávat plechovky. Pro vytvoření té správné atmosféry nechal klub vyrobit papírová tleskátka. Jedna ze stran zůstane volná a fanoušci tak mohou tuto stranu využít například pro napsání vzkazu, který se třeba objeví v přímém přenosu na ČT Sport.

Zápas proti HC MUNI začne v 17 hodin a nudit se nebudete ani o přestávkách mezi třetinami. První soutěž bude v režii hlavního partnera enteria a pokud se soutěže chcete zúčastnit, už teď můžete skládat tříčlenný tým. Druhou přestávku zaplní Klub netradičních sportovců se soutěží v diskgolfu.

Ani po utkání show nekončí! Dění se přesune do Kongresového centra v Atrium paláci Pardubice, kde bude následovat afterparty. Headlinerem bude Saxofrancis, který si připravil další skvělé vystoupení.

Zároveň děkujeme enterii, díky které budou šťastní fanoušci moci strávit zápas přímo v pohodlí skyboxu. Další skupina podporovatelů Riders mohla vyhrát zážitek v podobě Red Bull baru, celý zápas tak stráví v bezprostřední blízkosti ledové plochy a nebude chybět zásoba drinků.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři