Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Brno za podpory Přírodovědecké fakulty v atraktivním střetu vyzve Univerzitu Karlovu!

Medvědi se ve středu 25. října vrátí na domácí led do Sportcentra Lužánky a v repríze loňské čtvrtfinálové série vyzvou UK Kings Prague, zápas začíná v 19:30!

Zápas se koná ve spolupráci s Přírodovědeckou fakultou Masarykovy univerzity. Pro její studenty je připravená také sleva na vstupenky, po zadání kódu MUNISCI30 je tak lístek místo klasických 100 korun vyjde na pouhých 70 Kč. Svůj lístek pořídíš ZDE. Zápas si nenechá ujít ani děkan Přírodovědecké fakulty profesor Kašparovský, který navíc vhodí čestné buly. Přírodovědcům bude uzpůsoben také přestávkový program, fanoušci se mohou těšit na soutěže, jejichž výherci si odnesou fakultní merch. No a pokud se vám po hokeji nebude chtít domů, můžete se přesunout do pár metrů vzdáleného Zoner Bobyhall na největší halloweenskou party v Brně, s lístkem na náš zápas máš navíc slevu 100 Kč na vstup! 

Hokejisté MUNI za sebou mají dva TOP zápasy semestru. Před vyprodaným Rondem padli v brněnském derby s rivaly z VUT. Na výhře svého týmu se hojně podílel gólman Kavalírů Zlatnický, který vytáhl několik parádních zákroků, odmítnul větší drama a odšpuntoval radost červených. Další zápas Masaryčka odehrála proti pardubickým Riders, kteří před zraky vlastních fanoušků padli těsně 1:2. Svůj první gól v dresu MUNI v Pardubicích slavil nováček Maxmilián Edl, který tak ve 4 zápasech stihl posbírat už 3 kanadské body. Vyzyvatelé z Prahy mají na svém sezónním kontě zatím shodně dvě výhry a dvě prohry. Překvapivou prohru zapsali proti VUT Cavaliers, kteří se vítězství dočkali až po dlouhých 19 zápasech. Pražský celek navíc poměrem 0:4 prohrál i svůj poslední zápas, který sehrál proti lídrům soutěže budějovickým Black Dogs. 

Masaryčka má Karlovce co vracet, čerstvá je například vzpomínka na porážku ve finále UNI Cupu. Připomenout musíme i loňský smolný konec sezony, kdy byli Medvědi jednu výhru od postupu do semifinále, ale poslední pátý zápas čtvrtfinálové série ovládla Praha a Masaryčky cesta play-off skončila. 

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři