Přesunout nahoru

Z vyhroceného duelu v Ústí se Riders vrátili bez bodů do tabulky

Velmi ostrý zápas se odehrál v Ústí nad Labem, kde North Wings přivítali hosty z Pardubic. Riders musí mrzet výpadek ve druhé třetině, kde obdrželi pět branek. Do města perníku se tým vrátil bez zisku bodů do ligové tabulky.

Úvod utkání byl velmi vyrovnaný, po první třetině platilo bezbrankové skóre. Oba celky měly k dispozici přesilové hry, ale nedokázaly je efektivně využít ve svůj prospěch. Za Pardubice měl ve 14. minutě dobrou šanci Hebek, útočník se zlatou helmou však rozezvonil pouze brankovou konstrukci, kterou střežil Kožnar.

Pořádný brankostroj se spustil v prostřední části. Riders měli zkraje třetiny k dispozici více než minutovou výhodu pěti proti třem, ale skórovat nedokázali. Úvodní zářez naopak zapsali domácí, když využili chybu jednoho z pardubických obránců a úspěšný protiútok předvedl Janoušek. Do několika minut bylo srovnáno, pěknou ránou se prezentoval Dominik Kopecký. Následovalo střelecké představení Severočechů, postupně pálili Vrba, Janoušek a Dykast. Adam Janoušek přidal ještě jednu branku těsně před sirénou a zkompletoval hattrick.

Po přestávce pokračovalo gólové představení, domácí po trefách Ondřeje Filipa a Tomáše Jarého vedli už 7:1, ale Pardubice se ještě dokázaly prosadit. Nedůrazná obrana Ústí vybídla ke skórování Marka Ladmana. Zanedlouho však domácí vrátili úder, když samostatný únik proměnil v branku Jindra. V samotném závěru byla k vidění hromadná bitka před domácí brankou, do které se zapojil i ústecký gólman Kožnar, na závěrečné dvě minuty jej tak v ústecké kleci nahradil Blažek. Nového muže na ledové ploše hosté náležitě přivítali, Dominik Kopecký vypálil ostrý projektil od modré čáry, upravil tak na konečných 8:3.

Pardubice navlékají další korálek na šňůru proher, nepovedenou sérii zápasů se budou snažit zvrátit už v pondělí 27. listopadu na domácím ledě, do enteria arény přijedou Cavaliers. Zároveň stále trvá speciální nabídka, Riders si pro fanoušky připravili výhodný balíček vstupenek na poslední dva domácí zápasy letošního roku za 100 Kč, k prodeji jsou pod tímto odkazem.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři