Přesunout nahoru

Engineers se po dvou týdnech představí znovu na domácím stadionu proti Ostravě

Engineers se již dnes představí opět na domácím stadionu. Do Prahy zavítá tým BO Ostrava Vítkovice Steel, kterému připadá poslední místo v tabulce letošní Univerzitní ligy.

V uplynulých dvou týdnech sehrál pražský tým tři venkovní utkání. Nejdříve Inženýři zavítali na plzeňský led, kde vybojovali cennou výhru 3:6. První gól v sezoně si na konto připsal Vojtěch Matějka, který po úniku ve vlastním oslabení překonal brankáře Černého. Celé utkání měl pražský tým navrch, ale ve třetí třetině se Akademikům podařilo překonat Pavla Puldu.

Druhé utkání pražský tým odehrál na zimním stadionu v Táboře proti Black Dogs Budweis. Právě Budějovičtí jsou na tom letos nejlépe bodově a vévodí tak celé tabulce s 22 body. Utkání začalo velmi aktivně, ale v první třetině se nepodařilo žádnému týmu prosadit. Jediným střelcem Engineers v tomto zápase byl František Januška, který dostal puk za záda budějovického brankáře Ludvíka po přihrávce Hasila. Bohužel Engineers z tohoto utkání přivezli do Prahy jen hořkou prohru.

Poslední venkovní zápas se odehrál na ledě VUT Cavaliers Brno. Engineers na tento tým nastoupili s velkým odhodláním a snažili se tak odčinit poslední prohru. Do branky si poprvé v sezoně stoupl Ondřej Mann, který za svá záda nenechal projít jediný puk. Hned v první minutě utkání si připsal jeden obdivuhodný zákrok, který musel nastartovat celý tým k parádnímu výkonu. Ve druhé třetině dokázal svou tvrdou ránou překonat domácího brankáře Samuel Gonda, který si připsal svůj první bod v dresu Engineers. Skóre vylepšil už jen Fabiánek a tak Engineers mohli za stavu 0:2 odvézt do Prahy cenné vítězství.

Dnes nás tedy bude čekat utkání mezi druhým a posledním týmem v tabulce. Pražský tým na toto utkání zvolil i tématický večer- International match, kam jsou srdečně zváni všichni zahraniční studenti z ČVUT ale i naši věrní fanoušci. Přijďte si vychutnat výbornou klobásu, napínavé utkání a hlavně skvělou atmosféru na zimní stadion Hvězda již dnes od 19:30.. Těšíme se na vás!

#Probuďvsobělva

Odkaz na lístky zde

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři