Přesunout nahoru

VÁNOČNÍ ZÁPAS: Do Prahy přijedou Budějovice!

Poslední domácí utkání letošního roku je tady. Již dnes se Engineers představí naposledy na domácím ledě v roce 2023. Do Prahy přijede tým z prvního místa tabulky - Black Dogs Budweis.

Poslední zápas sehráli Engineers v pardubické Enteria aréně proti Riders. Skóre utkání otevřel Matěj Hasil na začátku druhé třetiny. Pardubického brankáře překonal i Vaňous, ale chvíli poté Engineers nedokázali ubránit oslabení. Ke konci utkání se domácí pokoušeli srovnat při hře bez brankáře, ale puku se ujal Kučera, který zvýšil skore na 1:3 a Engineers si tak mohli do Prahy odvézt cenné tři body.

Týmu z Českých Budějovic v současné době náleží první příčka v tabulce. Poslední zápas sehráli na domácím ledě proti HC North Wings Ústí nad Labem, proti kterým se jim podařilo vyhrát 10:3. K vidění bylo hned sedm střelců, čtyři body zapsal útočník Matouš Masopust a Vojtěch Krcho. Budějovice za 11 zápasů posbírali 28 bodů a mají tak pětibodový náskok před Engineers, kteří zatím odehráli o jeden zápas méně.

Přijďte si dnes na Hvězdu užít poslední zápas v roce 2023, který bude ve vánočním stylu. Můžete se těšit na výborný svařák, dobré pivo a hlavně na napínavý hokej mezi 1. a 2. týmem tabulky. Utkání startuje jako vždy v 19:30. Po zápase se s vámi rádi potkáme na tradiční after party v Cafe bar 6,která bude také lazena do vánočního tématu, tak si nezapomeňte vzít tematický svetr. Neváhejte a přijďte nám pomoct porazit Black Dogs Budweis! 

Vstupenky k prodeji zde

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři