Přesunout nahoru

Oslabené Pardubice nezvládly duel s HC MUNI

Pardubičtí Riders nastoupili poslední lednový den k utkání proti HC MUNI. Do Brna Riders dorazili ve velmi oslabené sestavě. Domácím však statečně vzdorovali, rozhodly až zásahy v závěru třetí třetiny.

Středeční duel se konal v Hokejové hale dětí a mládeže v Brně a Riders do moravské metropole dorazili ve značně oslabené sestavě. Hned v úvodu utkání byla vidět snaha domácích přehrát oslabené Riders a co nejdříve skórovat. To se podařilo již ve 3. minutě Edlovi, který úspěšně dorážel z předbrankového prostoru. Riders dokázali zahrozit ve 12. minutě, na domácího gólmana unikal Ladman, ten však svůj pokus v gól nepřeměnil. V závěru první části zvýšil náskok domácích Hasoň.

Druhá perioda byla bezbranková. Riders však opticky vyrovnali hru a několikrát ohrozili Kovala, který strážil klec MUNI. Velkou šanci měl hned v úvodní minutě druhé části ve vlastním oslabení Ladman. Velké příležitosti ke skórování měli také Voldán a Maťátko. Nikdo z nich však brněnského gólmana nepřekonal.

Gól se pardubickým hráčům podařilo vstřelit až ve třetí části. Během přesilovky v 52. minutě vyslal krásnou přihrávku Vacek a Dominik Kopecký přesně zamířil za záda Kovala. O tři minuty později se radovali domácí Hasoň pálil z bezprostřední blízkosti za záda Novotného. Hasoň zkompletoval hattrick dvě minuty před koncem díky dorážce z brankoviště. Pardubičtí hokejisté to následně zkusili bez gólmana, ale vabank nebyl úspěšný a pátá odbila díky ráně Jakubce.

Východočeši tak zůstávají v ligové tabulce na 8. pozici a v pondělí je čeká důležitý duel proti Ostravě. Přijďte Riders podpořit i vy, vstupenky seženete pod tímto dokazem.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři