Přesunout nahoru

Vintage Battle v Pardubicích, bohatý program a velké odhalení

Riders se po týdenní pauze vrací před domácí fanoušky. Tentokrát vám nabídne něco zcela výjimečného. V pondělí 26. února se v malé hale enteria areny uskuteční Vintage battle, zápas, který se hraje v duchu oldschool hokeje. Přijďte podpořit domácí Riders Univerzita Pardubice, kteří se utkají s UK Kings Prague, a užijte si atmosféru, která vás vrátí do minulosti.

Vintage battle je zápas, který má nádech oldschool hokeje. Proto se odehraje v malé hale pardubické enteria areny, kde budete v centru dění. Budete mít pocit, že jste součástí hry, že jste na ledě s hráči Riders. Budete slyšet každý náraz do mantinelu, burcování na střídačce, každý pokřik, každý gól. Budete vidět každý detail, každou kapku potu, každou jiskru. Budete cítit každou emoci, každé napětí, každou radost.

Riders si pro své fanoušky připraví bohatý doprovodný program. Již nyní můžete začít trénovat na Beerpongový turnaj, do kterého se můžete zapojit a vyhrát zajímavé ceny. V přestávkách se bude o zábavu starat také moderátor, který vás provede celým zápasem a pobaví vás svými komentáři. V hale bude také speciální ozvučení, které utkání dodá správnou náladu, součástí bude také DJ, který zahraje oldies playlist, který vám připomene staré dobré časy.

Vintage battle je zápas, který rozhodně nechcete propásnout. Přijďte podpořit svůj tým a zažijte hokejovou show, která vás nadchne. Vintage battle je jen začátek. Univerzitní hokej v Pardubicích vám bude přinášet další skvělé akce, které vás potěší a pobaví. Hned o týden později Riders vyzvou North Wings a tento zápas bude opět speciální. Chcete vědět čím? To se dozvíte právě v malé hale během duelu s Karlovkou. To nechcete to propásnout, že? Tak přijďte na Vintage battle a buďte první, kdo se dozví, co vás čeká v dalším zápase!

A to stále není vše! Po zápase se můžete přesunout do Dýdy Baba, kde bude probíhat afterparty, kde se můžete pobavit s hráči, fanoušky a celou akademickou obcí. Vstupenky na zápas můžete koupit již nyní pod tímto odkazem.

Autor: Denisa Veselá

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři