Přesunout nahoru

Riders se vrací z jihu Čech bez bodů i vstřelených gólů

Riders na jihu Čech nevybojovali žádné body do tabulky, v oslabené sestavě favoritovi utkání vzdorovali, nakonec však padli 0:5. V tabulce se stále nachází na poslední příčce, která zaručuje účast v play off. Již 26. února se představí před domácím publikem, kde vyzvou UK Kings Prague.

V pondělí 19. února se odehrál druhý vzájemný duel mezi Riders a Black Dogs v aktuální sezoně, tentokrát se pardubičtí hokejisté vydali na jih Čech a kvůli mnoha absencím museli vzdorovat značné přesile Černých psů. Hned od začátku byli domácí aktivnějším týmem, svou aktivitu přetavili v 6. minutě ve vedení, prosadil se Šimon Masopust pěknou individuální akcí. V 11. minutě to bylo už o dvě branky pro domácí, po chybě pardubické obrany skóroval opět obránce Šimon Masopust. Ve zbytku první části se ještě konala dvě vyloučení, ale žádné nebylo potrestané a do šaten se šlo za stavu 2:0 pro domácí Dogs.

Zkraje druhé části šli Riders opět do čtyř, ale útok Black Dogs nebyl úspěšný. Do střeleckých pokusů se postupně dostávali i Pardubáci, ale jejich snaha o vstřelení branky úspěšná nebyla. Naopak chvíli po polovině utkání pálil Jan Janoch, který navýšil vedení domácích.

Ve třetí části už hostům z Pardubic trošku docházel dech a stále častěji docházelo k závarům v brankovišti Petra Sodomky, který se poprvé od 4. prosince objevil mezi třemi tyčemi Riders. Ve 46. minutě domácí využili početní výhodu a díky trefě Filipa Nováka se dostali do vedení 4:0. Poslední přesný zásah Black Dogs přidali v 51. minutě, když pálil Jakub Anderle. Riders tak prohráli druhý duel v řadě, o naskočení na vítěznou vlnu se budou pokoušet již v pondělí 26. února v malé hale enteria areny, kde přivítají UK Kings Prague. Půjde o speciální duel s bohatým doprovodným programem, veškeré informace naleznete v tomto článku. Vstupenky pak koupíte pod tímto odkazem.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři