Přesunout nahoru

Engineers vyzvou ve čtvrtfinále ústecké North Wings!

Nejdůležitější část sezony, na kterou jsme všichni čekali, odstartuje již dnes od 18 hodin na Hvězdě. Engineers vyzvou ústecký tým HC North Wings. Pojďme se společně podívat, jak se oběma týmu dařilo v posledních zápasech a jakou mají společnou bilanci.

Poslední zápas sehráli Engineers na zimním stadionu v Edenu, kde je vyzval druhý pražský tým UK Kings. Inženýři obdrželi gól hned 18 sekund po úvodním buly, ale nenechali na sebe dlouho čekat. Marek Šonský provezl puk do útočného pásma, kde následně po dobré práci za brankovištěm dokázal překonat brankáře Nováka. Druhou gólovou branku přidal kapitán Vobořil, který se prosadil v přesilové hře po střele z pravého kruhu. Po první třetině tak odcházeli Engineers do kabin za stavu 1:2 v jejich prospěch.

Do druhé třetiny nastoupili opět aktivněji hráči Univerzity Karlovy, kteří překonali brankáře Puldu. Za Engineers si pak však po krásné akci připsal první gól v letošní sezoně obránce Lukáš Spurný. Brankový náskok navýšil před koncem druhé třetiny Šonský a Engineers se ujali vedení 2:4.V poslední třetině nedali Inženýři svému soupeři žádnou šanci. Svůj druhý gól v tomto zápase přidal David Vobořil a vítězství završil Routa gólem do prázdné branky.Engineers vyhráli tento zápas 3:6 a umístili se tak na druhé příčce v tabulce základní části Univerzitní ligy.

Do play off si Engineers vybrali ústecký tým North Wings. V základní části proti sobě týmy odehrály dvě utkání. První utkání se odehrálo na ústeckém ledě a pražský tým dokázal s přehledem vyhrát 3:6. Druhé vzájemné utkání se odehrálo na domácím ledě. Inženýři celý zápas dokazovali svou dominanci nad hosty a Pavel Pulda dokázal vychytat vítězství 6:2. Tři body tak zůstaly doma.

První vzájemné utkání v play off se tedy odehraje již dnes na domácím stadionu od 18 hodin. Letošní čtvrtfinále se odehraje v sérii na dvě vítězná utkání. Druhé vzájemné utkání se odehraje 16. března na ústeckém zimním stadionu.

Přijďte si s námi užít atmosféru letošního ročníku play off. Čeká vás spousta zábavy, dobré pivo a hlavně velmi napínavý hokej. Po zápase se odehraje i tradiční afterparty v Cafe bar 6.

Těšíme se na Vás!

Vstupenky najdeš tady


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři