Přesunout nahoru

Metrostav vstupuje do univerzitního hokeje. Stane se hlavním partnerem ČVUT Engineers

S radostí oznamujeme, že přední česká stavební společnost Metrostav se stala novým hlavním partnerem univerzitního hokejového klubu ČVUT Engineers Prague. Toto víceleté strategické partnerství je klíčové pro další rozvoj klubu a posílení jeho dlouhodobé stability. Oficiální představení proběhlo na tradičním posezónním galaodpoledne v budově rektorátu ČVUT.

„Věříme, že nám partnerství s tak silným partnerem, jakým je Metrostav, pomůže dosáhnout nejen našich sportovních cílů, ale přispěje také k udržení trendu dynamického rozvoje našeho klubu a značky v mimosportovních aktivitách. Víceletá smlouva nám dává nejen finanční stabilitu, ale také možnost plánovat naši budoucnost s větší jistotou,“ uvedl prezident klubu ČVUT Engineers Prague, Aleš Příhoda a dodal: „Metrostav nabízí široké možnosti uplatnění studentů ČVUT v budoucím zaměstnání, což přináší oběma stranám nové příležitosti.“

Metrostav, přední stavební firma v České republice, se specializuje na komplexní stavební projekty včetně infrastruktury, bytové a komerční výstavby. S více než padesáti letou historií a širokým portfoliem realizovaných projektů je Metrostav významným hráčem na trhu. Společnost je známá svou kvalitou, inovativním přístupem a spolehlivostí, což potvrzují četná ocenění a certifikáty.

„Partnerství s ČVUT Engineers Prague je pro nás přirozeným krokem, kdy chceme ještě více prohloubit spolupráci s akademickým prostředím. Jsme hrdí na to, že můžeme podpořit mladé talenty právě z ČVUT a přispět k rozvoji univerzitního sportu. Univerzitní hokej je fenoménem posledních let a my jsme si toho vědomi. Naše společné hodnoty – kvalita, vytrvalost a týmová práce – nás motivovaly k uzavření partnerství. Těšíme se na úspěšnou spolupráci a plánované aktivity,“ řekl personální ředitel Metrostavu Ing. Ladislav Profota.

Uzavřené partnerství mezi Metrostavem a ČVUT Engineers Prague je pro univerzitní hokej skvělou zprávou, kdy do projektu vstupují silné značky, jakou Metrostav bezpochyby je. 

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři