Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Engineers v přestřelce udolali Cavaliers

Nedělní poledne patřilo univerzitnímu hokeji, kdy inženýři vyzvali na svém ledě kavalíry a byla to opravdu zajímavá podívaná. Diváci nebyli ochuzeni o atraktivní momenty a hlavně gólové radosti. Domácí nakonec zvítězili 8:5.

Engineers Prague - VUT Cavaliers Brno 8:5 (2:2, 3:1, 3:2)

Branky a nahrávky: 9. Káník (Josefus), 14. Sedliský (Burda, Kolář), 35. Káník (Chlouba), 37. Kolář, 38. Káník, 49. Suda, 50. Kolář, 52. Sedliský – 12. Vávra (Mudrych, Dlouhý), 20. Gombarčík (Malíř), 30. Imlauf, 42. Vávra (Imlauf), 52. Kmoníček (Mudrych)

Třináctibrankovou kanonádu otevřel v deváté minutě Káník, avšak kavalíři se svými protivníky drželi krok a dvakrát na inkasovaný gól odpověděli. Rozhodujícím faktorem byla druhá část nedělního střetnutí, v níž Engineers pálili hned třikrát přesně, zatímco Brňané pouze jednou. Pět gólů padlo ještě v posledních dvaceti minutách, ale na výsledku to již příliš nezměnilo. Kavalíři ale byli důstojným soupeřem, který lídra tabulky potrápil. Brno tak i nadále zůstává se sedmi body poslední, pro hráče z hlavního města to byla velmi důležitá výhra v boji o první příčku.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři