Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Praha proti Ostravě s čistým štítem, Brno si vyšláplo na Black Dogs

Českobudějovičtí hokejisté na jihu Moravy nestačili na Masaryčku, v hlavním městě porazili UK Hockey Prague soupeře z Ostravy 4:0.

HC Masaryk University - Black Dogs Budweis 5:1 (0:0, 2:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 25. Florek (Biolek, Kučera), 39. Grman (Grygera), 41. Račičký (Hasoň, Florek), 55. Gonos, 60. Kučera (Biolek, Říčka) – 34. Kříž (Vochozka)

Hráči Masaryčky po dvou prohrách za sebou zaznamenali opět dvě vítězství. Tentokrát odjeli s prázdnou protivníci z Českých Budějovic, kteří se na ledě druhého celku tabulky prosadili pouze jednou. Stalo se tak ve čtyřiatřicáté minutě po přesné zásahu Kříže. Na straně domácích byl nejvíce vidět Florek s Kučerou. Masarykova univerzita si tímto vítězstvím za tři body pojistila druhou příčku a v případě zaváhání Engineers by mohli ještě teoreticky pomýšlet na vyšší umístění.

UK Hockey Prague - BO Ostrava Vítkovice Steel 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 9. Havelka (Gremlica), 22. Havelka (Čmejla), 25. Kaleta, 45. Čmejla (Havelka)

Ostrava během čtyř dní podnikla druhý výjezd do hlavního města. Ve středu večer podstoupila duel proti UK Hockey Prague, avšak třetí vzájemné měření sil nedopadlo zcela podle představ. Od deváté minuty Pražané vedli 1:0 po přesně střele zápěstím Havelky. Ten byl u tří ze čtyř gólů svého týmu. Hosté z Ostravy nedokázali během šedesáti minut hry vstřelit ani jednu branku, a tak jejich bodový účet zůstal nenavýšen.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři