Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Engineers nahodili obleky a uzavřeli vítěznou sezónu tradičním galavečerem

Stejně jako tomu bylo u minulých sezón, i tuto zakončili pražští Engineers stylově – oficiálním galavečerem. V krásných prostorách nově zrekonstruované auly v kampusu ČZU se ke zhodnocení sezóny sešli nejen hráči a vedení klubu, ale také vážení hosté z řad vedení univerzit a zástupci partnerů klubu. I letos poctili galavečer svou návštěvou rektor ČZU prof. Petr Sklenička a rektorka VŠE v Praze, prof. Hana Machková, kteří klub dlouhodobě podporují, a proto na podobných akcích nikdy nechybí. Celý večer se nesl ve velmi příjemné atmosféře, kterou ještě vylepšil pestrý raut.

Galavečer Engineers Prague se letos konal již počtvrté v pětileté historii klubu (založen 2016) a letos poprvé po předchozích ročnících na VŠE a ČVUT toto oficiální zakončení sezóny hostila ČZU v Praze. Oficiální program začal zhodnocením mistrovské sezóny. S pohárem pro vítěze Univerzitní ligy ledního hokeje za svými zády byla tato část jednoznačně pozitivní. Nejen po sportovní stránce však tým sbíral úspěchy, Engineers se podařilo odehrát hned několik TOP zápasů s parádní návštěvou, uspořádat tradiční vánoční sbírku pro DRS Zvonek a Klokánek nebo například přivítat tým z Finska. Největší plánovanou akci, Backbone Bitvu o Prahu proti UK Hockey Prague, poté vysílala přímým přenosem Česká televize. Mezi další úspěchy Engineers zmínili i to, že všichni hráči splnili studijní podmínky Univerzitní ligy a hned 16 z nich během sezóny úspěšně ukončilo bakalářské nebo magisterské studium. Vyhodnocení uplynulé sezóny bylo završeno srdečným poděkování všem partnerům za podporu, především v nelehké situaci, která nás všechny postihla v souvislosti s koronavirovou pandemií.

Mezi cíli příští sezóny se objevila samozřejmě obhajoba titulu, o kterou se tým pod vedením trenérské dvojice Dan & Dan (Kolář a Fuks)  bude od září opět pokoušet. Cestou k úspěchu bude stabilní zázemí na ZS Hvězda Praha a poctivý přístup hráčů k tréninku. K tomu by Engineers chtěli opět uspořádat několik velkých zápasů, navázat spolupráci s jedním z profesionálních hokejových klubů a samozřejmě ukázat se i na více studentských akcích mimo led.

Poslední část Galavečeru Engineers patřila předávání individuálních ocenění, která z rukou zástupců partnerů a rektorů obdrželi ti nejlepší hráči na základě týmového hlasování. Druhým rokem se vyhlašovali také noví členové Síně slávy Engineers Prague, kterou představil a uvedl zakladatel klubu doc. Zdeněk Valjent z ČVUT a patří do ní hráči, kteří se na úspěchu Engineers podílejí nejen skvělými výkony na ledě, ale zároveň se výrazně podílí na rozvoji klubu i mimo led. Závěrečná gratulace patřila také všem hráčům, kteří úspěšně dokončili své studium. Níže naleznete kompletní seznam.

Koho Inženýři zvolili jako ty nejlepší v sezóně 2019/2020?

Nejproduktivnější hráč – Tomáš Fabiánek (ČZU)

Nejlepší nováček – David Vobořil (VŠE)

Nejlepší obránce – David Kulich (VŠRR)

Nejlepší útočník – Petr Josefus (ČVUT)

Nejužitečnější hráč – Aleš Příhoda (ČVUT)

Sympaťák sezóny – Tomáš Kadlec (ČZU)

 

Do Síně slávy Engineers Prague byli uvedeni 3 hráči:

Ing. Aleš Příhoda (ČVUT) - 2020

Ing. Marek Herna (VŠE) - 2020

Ing. arch Josef Vostracký (ČVUT) - 2020

Ing. Tomáš Hlaváč (VŠE) - 2019

Ing. David Sem  (ČVUT) - 2019

Ing. Rostislav Zilcher (ČVUT) - 2019

 

Bakalářské tituly získali:

Bc. Marek Klement (ČVUT)

Bc. Martin Suda (ČVUT)

Bc. Jaroslav Chlouba (ČZU)

Bc. Vojtěch Outrata (ČVUT)

Bc. Lukáš Spurný (VŠE)

Bc. Tomáš Adámek (VŠE)

Bc. Barbora Pospíšilová

Bc. Petr Ujfaluši (VŠTV)

Bc. Helena Smolová

 

Magisterské navazující studium úspěšně zvládli:

Ing. Oldřich Heža (VŠE)

Ing. Libor Slavata (ČZU)

Mgr. Martin Sekerka (MUP)

Ing. Lukáš Kozel (ČVUT)

Ing. Josef Vostracký (ČVUT)

Ing. Marek Herna (VŠE)

Ing. Aleš Příhoda (ČVUT)

Ing. Petr Dudák (ČZU)


Všem oceněným hráčům a úspěšným absolventům ještě jednou gratulujeme a těšíme se na další společné úspěchy!

Sledujte Facebook a Instagram Engineers Prague, brzy vám naše premianty blíže představíme :)

Fotogalerie

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři