Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Novým hlavním partnerem Engineers Prague je Suntel Group!

Vitězové premiérového ročníku Univerzitní ligy hlásí novinky na pozici hlavního partnera! Dosavadní spolupráce se společností Backbone povyšuje na nový level a v následující sezóně bude hlavním partnerem Engineers celá mezinárodní skupina Suntel Group.

S radostí oznamujeme pokračování spolupráce mezi Engineers Prague a společností Backbone, členem telekomunikační skupiny Suntel Group. Dosavadní úspěšná spolupráce tak dostává nový, mezinárodní rozměr. Suntel Group zahrnuje celkem 9 společností z ČR, Slovenska, Nizozemska a Švýcarska a nabízí technické pracovní pozice s možností působení v těchto zemích, což by mohlo zajímat právě studenty univerzit patřících pod Engineers Prague.

„Vzhledem k dynamickému rozšiřování skupiny Suntel jsme se pro letošní sezónu rozhodli rozšířit spolupráci na celou skupinu, proto letos uvidíte v propagaci přímo logo Suntel. Studentům a absolventům tak budeme moci nabídnout více příležitostí, navíc s možností atraktivního působení v zahraničí. Těšíme se na další vzájemnou spolupráci s Engineers a přejeme týmu úspěšnou obhajobu mistrovského titulu.“ říká Roman Řezníček, zakladatel společnosti Suntel Group.

Tomáš Hlaváč, Víceprezident Engineers Prague k tomu dodává: „Dlouhodobě máme s Engineers pouze ty nejvyšší ambice. Abychom je mohli naplnit a dále posouvat náš projekt, tak potřebujeme právě tak silné partnery jako je Suntel a jsme velmi šťastni za důvěru, kterou v nás vkládají. Spolupráci bereme jako výzvu a moc se těšíme na společné projekty.“

Více o Suntel Group se dozvíte na jejich webu.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři