Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Hokejisté Masaryčky oslepli. Naštěstí jen při testu nového piva

Jaké pivo je nejlepší? To je oč tu běží. Takhle můžeme stručně shrnout podstatu slepého testu, kterého se naši medvědi zúčastnili. V konkurenci šesti vzorků vyhrálo nové extra hořké pivo Starobrna, které Masaryčku podporuje už od samého začátku.


Přesná střelba, tvrdost v soubojích a získávání dívčích srdcí nejsou jediné vlastnosti, kterými se brněnští medvědi mohou pyšnit. Z mnoha pozápasových akcí mají také vytříbené chuťové buňky. A ty se jim hodily právě při slepém testu piv. 


Vzorky šesti piv, mezi kterými byla i extra hořká novinka od Starobrna, ochutnávala pětice hráčů ve složení Honza Pavel, Honza Vaverka, Honza Grygera, Adam Strakoš a Pavel Tomaník i Andrea Harmuthová a Andrej Vandlík z off-ice týmu.


Jak již název testu napovídá, hráči dopředu nevěděli, jaké pivo pijí. „Hodnotili jsme například  hořkost a chuť. Pak jsme každému vzorku dávali body. Skoro všichni jsme se shodli na tom, že nový nefiltr od Starobrna byl nejlepší,” popsal Tomaník. 


Starobrno přitom stojí při hokejové Masaryčce od úplného začátku a díky nim si fanoušci mohou užít sto piv zdarma na každém domácím zápase. A právě na testu jsme s pivovarem prodloužili spolupráci. V lepších časech s fanoušky na ochozech proto piva zdarma chybět nebudou. „Jsme moc rádi, že jsou s námi opravdu od začátku a pomáhali nám s naší cestou. Těší mě, že jsme se domluvili i na další spolupráci a spojení Starobrno a HC MUNI bude pokračovat,” komentoval prodloužení partnerství manažer týmu Josef Novák. 


Na další úspěchy Masaryčky i se Starobrnem v zádech  si můžeme od začátku listopadu připít třeba právě novým extra hořkým pivem. Tak na zdraví!

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři