Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Práskni kabinu je zpět: v šatně akceptujeme jen piva s dostatečným procentem alkoholu, říká Král

Práskni kabinu je zpět! Oblíbený seriál, kde na sebe hráči Masaryčky prásknou to, co běžně bývá ukryto jako v trezoru od Karla Gotta, je znovu na scéně i v nové sezoně. Jako první čelil otázkám brankář Filip Král. Práskl nám, komu nejvíce smrdí výstroj, i kdo je v kabině takový medvědí táta.

Pokud vám některý z předešlých dílů utekl, rychte to napravte. Můžete si počíst postřehy třeba Davida Polesného nebo Honzy Grygery, který již tradičně figuruje i v odpovědi od Filipa.


Náš seriál se jmenuje práskni kabinu. Té sis však kvůli korona viru moc neužil. Přesto, v čem vidíš největší rozdíl proti té v Břeclavi, odkud si k nám přišel?

Největší rozdíl hraje určitě věk! Přece jen v Břeclavi jsou kluci starší, kteří chodí do práce a řeší rodinu. V Brně je to opak, protože jsou v mém věku. 


V týmu jsi jeden z více nováčků a doplnii jste tak starší ostřílené hráče. Je v kabině někdo z nich takový váš táta?

Ještě tak dobře kluky neznám, abych mohl říct, kdo je takový „táta“. Kdybych měl jmenovat, jen jednoho, řeknu Nira, který mi radí ať už na ledě nebo se školou. Nicméně bych rád označil celou kabinu. Je to skvělá parta a ode všech se můžu něco naučit.


V hlasování fanoušků si porazil dalšího nováčka Reného Štraucha, co si myslíš, že rozhodlo?

Absolutně nemám ponětí. Asi chtěli slyšet, co z té gumy golmana vyleze.


S kým by si chtěl skončit na pustém ostrově a proč?

Když už by na to došlo, tak asi s Gonym. Při jeho výšce by nás našlo každé letadlo, které by letělo kolem. 


Zatím trávíte spoustu časů v rouškách. Komu si myslíš, že zakrytý obličej může u fanynek nejvíce pomoct a koho to, že se nemůže ukázat v plné kráse, naopak nejvíce trápí?

Tak samozřejmě to vadí nám všem, že se my jako krásní kluci nemůžeme ukázat v plné síle (směje se).


Borci v předešlých dílech říkali, že hráči kteří mají přítelkyně, je radši zbytku týmu moc neukazují. Jak  to máš ty, komu z týmu si ji představil a před kým ji naopak držíš co nejdál?

Tak s tím souhlasím a ani se nedivím, že je ukazovat nechtějí. Když jsem viděl jak reaguje na sestřenice či maminky hráčů takový Honza Grygera, tak tu svou přítelkyni radši nechám doma.


Hodně nových kluků přišlo do týmu z Litomyšle. Je to na nich nějak poznat, mají už naučené nějaké speciální vtípky nebo je na nich jinak poznat, že se už znají dýl?

Kluci z Litomyšle jsou parádní a spíš jsou zatím jen vtípky na ně. Největší rozruch vyvolali koupí piva s menším množství alkoholu, než je v kabině akceptováno. No a když je posloucháte, tak rádi používají takové to pražské „viiď“.


Běžne se říká, že ti nejvýstřednější hráči v kabině jsou brankáři. Kdo je to naopak u medvědů podle tebe? Kdo má před zápasem nebo při něm nějaké zvláštní rituály?

Tak tohle v naši kabině naprosto platí a je to jednoznačně Nir! Ať už to jsou rituály nebo jeho hyperaktivita. Je to prostě super kluk a jako golmani si rozumíme skvěle!


A otázka na závěr nebude úplně na tělo, jako spíš na nos. Prozradíš, komu tak smrdí výstroj, že by to žádný fanoušek, teď při čtení určitě čichat nechtěl?

Tak tady musím prásknout sebe. Sedím sice mezi golmanama, ale ani jeden na ten můj smrad nemá.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři