Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

VIDEO: Vařečky místo hokejek! Jak si Dominik Hajšman s Janem Kropáčem vedli v kuchyni?

Hráči Univerzity Palackého musí kvůli aktuální situaci nuceně odpočívat a stejně jako ostatní mužstva čekat na restart soutěže, který je zatím v nedohlednu. Dominik Hajšman s Janem Kropáčem tak využili času, který jim herní přestávka poskytla, a natočili pro vás recept na spaghetti carbonara, který najdete na konci článku.

Kvůli nepříznivě se vyvíjející situaci ohledně koronaviru a vládním nařízením se musela univerzitní soutěž přerušit, přičemž hráči Univerzity Palackého nestihli odehrát ani jedno utkání. Pomyslné světlo na konci tunelu v podobě restartu ligy je navíc v tuto chvíli v nedohlednu.

Pojďme se tedy aspoň trochu naladit na pozitivní notu. Dominik Hajšman s Janem Kropáčem vyměnili hokejky za vařečky a natočili pro vás recept na spaghetti carbonara!

Byť kuchyň není pro hráče zrovna běžným živlem, počínali si jako zkušení kuchaři a ukázali, že jim vaření rozhodně nedělá problémy. Atmosféru navíc okořenili pro hokejisty typickým humorem. Nezbývá než doufat, že borci budou co nejdříve moct ukázat svůj um i na ledové ploše.

Jak si Dominik Hajšman s Janem Kropáčem počínali můžete zhlédnout v následujícím videu!

Autor: Jonáš Majtyka

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři