Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Seznamte se s Medvědy, které na ledě nepotkáte. Představujeme náš off-ice tým, 4. DÍL

Seriál o off-ice týmu je zpět. Přinášíme vám další díl našeho seriálu. Tentokrát představíme z Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity.

Daniel Kinc

Daniel Kinc je s klubem spjatý od samého založení. Momentálně studuje navazující magisterské studium oboru management sportu. „I díky studiu na sportovce spoustu hokejistů a členů off-ice týmu znám jako své spolužáky,“ vyzdvihuje výhodu své fakulty.

„Fascinuje mě, že HC MUNI má větší off-ice tým než většina týmů v extralize“

Před založením HC MUNI působil v redakci Komety Brno, odkud se znali s Kryštofem Severou (bývalý člen off-ice týmu HC MUNI, pozn.red.), který ho oslovil s nabídkou působit v nově vzniklém univerzitním klubu. „Myšlenka celého projektu se mi hodně líbila a také jsem chtěl zkusit zabrousit i do trochu jiného hokejového odvětví,“ vysvětluje důvody, které ho vedly k přijetí nabídky. Dříve byl členem žurna týmu, ze kterého postupně přešel na pozici správce sociálních sítí. Kromě nich však často řeší vlastně úplně všechno. „Poslední dva roky, kdy se u týmu každý rok protočí desítky nových lidí, za mnou mnoho z nich, především nováčci, chodí s nejrůznějšími dotazy, prosbami a dalšími věcmi ohledně týmu, takže jsem jakýmsi prostředníkem týmu“ vysvětluje.

Sociální sítě, sport a přítelkyně

Školu posunul na druhou kolej, protože mu mnoho času zabere plnění pracovních povinností. „Stále dělám pro Kometu, kde už se věnuji hlavně sociálním sítím, které jsou náplní mé práce. Na starost mám i oficiální sítě české hokejové reprezentace či hokejové extraligy. Snažím se všechny získané zkušenosti přenést i do HC MUNI,“ popisuje. Mimo práci se snaží hodně sportovat. Rád si zahraje fotbal, tenis nebo si zacvičí. „Nejvíce času věnuji přítelkyni Helče (Helena Hegeďová, vedoucí týmu HC MUNI, pozn.red.),“ dodává. Těší se na otevření oblíbené hospody U Karla, kam chodí po každém zápase.

Medvědí rychlozpověď

Oblíbený hudební interpret? One Republic, Imagine Dragons, Coldplay

Kde bydlíš? V Brně – kde jsem se narodil, vyrůstal, a také zde teď bydlím s naší vedoucí týmu Helenkou.

Oblíbený tým nebo hokejista? Chicago Blackhawks a Patrick Kane

Sladké, nebo slané? Sladké

Pivo, nebo víno? Pivo

Sportovní, nebo elegantní oblečení? Sportovní

 Psi, nebo kočky? Psi


Andrej Vandlík

Andrej Vandlík prožívá svou druhou sezonu v off-ice týmu HC MUNI. Třetím rokem studuje sportovní management na FSpS.

„K týmu jsem se dostal úplně náhodou“

V roli fanouška zašel během sezony na několik utkání Masaryčky. Tým ho zaujal, proto když na sociálních sítích zaznamenal nábor na pozici event manager, přihlásil se a od té doby v týmu působí. Svou původní roli pro letošní ročník vyměnil za pozici marketingového manažera. „Zabývám se různými věcmi ohledně sociálních sítí a plánování projektů. Když je potřeba, řeším také chod domácích zápasů,“ vysvětluje náplň své práce.

Sport, pivo a hudba

Ve volném čase především sportuje. Sport má rád také v pasivní roli. „Sleduji zápasy mého milovaného Arsenalu,“ neskrývá svou slabost pro anglický fotbalový klub. Hraje na bicí a společně s kamarády chodí na oblíbený chmelový mok.

Medvědí rychlozpověď

Oblíbený hudební interpret? Velmi fandím slovenským skupinám, jako je Para, Billy Barman, Korben Dallas nebo klidně i Kontrafakt. Ale jinak poslouchám, co se mi líbí, také od zahraničních interpretů.

Kde bydlíš? Bydlím v Brně, pocházím z malé vesnice u Martina.

Oblíbený tým nebo hokejista? HC MUNI

Sladké, nebo slané? Sladké

Pivo, nebo víno? Pivo ♥

Sportovní, nebo elegantní oblečení? Sportovní

 Psi, nebo kočky? Psi


Ivan Benninghaus

Ivan Benninghaus studuje, stejně jako ostatní členové off-ice týmu ze sportovní fakulty, obor management sportu. Nyní je ve třetím semestru navazujícího magisterského studia.

„Jsme děvčea chlapec pro všechno“

Do týmu HC MUNI přišel během minulé sezony, kdy pomáhal v rámci povinné školní praxe. Letos se plánoval zapojit ještě aktivněji, což mu zhatil koronavirus. Společně s Helenou Hegeďovou pracují jako vedoucí týmu. „Tato pozice zahrnuje široké spektrum úkolů spojených se zápasy a činností týmu. Od vytvoření zápisu, až po závěrečnou výplatu pro rozhodčí,“ vysvětluje náplň své práce. „Jsme vlastně děvče a chlapec pro všechno, vždy k dispozici,“ dodává s nadsázkou.

Ideální partner

Volný čas musí trávit především se svou přítelkyní. „Ale věnuji se jí rád,“ říká Ivan.

Medvědí rychlozpověď

Oblíbený hudební interpret? Marta Kubišová, Mac Demarco, Gleb, Billy Barman, The Beatles, Blink182 a Jožka Černý. A mnoho jiných.

Kde bydlíš? V Brně na Gorkého ulici, ale pocházím až z dalekých Košic.

Oblíbený tým nebo hokejista? Hráč asi mix Pavla Dacjuka, Paula Kariyu a Žiga Pálffyho. Tým jedině HC Košice a HC MUNI.

Sladké, nebo slané? Sladké

Pivo, nebo víno? Pivo

Sportovní, nebo elegantní oblečení? S věkem asi trochu více elegantní

Psi, nebo kočky? Psi


Martin Hroch

Martin Hroch nedávno úspěšně dokončil bakalářské studium, nyní pokračuje v navazujícím magisterském studiu oboru management sportu. „Je super mít kromě teorie i trochu přehledu o tom, jak to v reálném hokejovém klubu funguje,“ oceňuje možnost zapojit se do chodu univerzitního mužstva.

„Z půlroční praxe se to protáhlo už skoro na dva roky“

K hokeji měl vždy blízko, proto si pro svou praxi vybral HC MUNI, kde nakonec zůstal až do současnosti. Na starost má nejen organizaci zápasů, ale také akce spojené s týmem. Například minulý rok organizoval bruslení s erasmáky a pravidelně pomáhá pořádat pozývačky na zápasy, které se konají na různých kolejích po Brně. „Díky tomu pomáháme dostat hokej i mezi lidi, kteří ho třeba naživo v životě neviděli, a je to pro ně obrovský zážitek,“ těší ho.  

Muž mnoha zájmů

Minulý rok založil vlastní fotbalový klub, kterému se podařilo hned po první sezóně postoupit do 1. Univerzitní ligy. „Miluju cestování, stopování, fotografii, hudbu - momentálně mi bude vycházet moje první hudební EP a především pivo,“ popisuje své zájmy. Příští rok by rád strávil na stáži v hokejovém klubu ve Skandinávii.

Medvědí rychlozpověď

Oblíbený hudební interpret? The one and only Mac Miller.

Kde bydlíš? Paradoxně jsem z druhého koutu republiky, z Liberce, kde momentálně kvůli situaci i bydlím. Pro Brno jsem se rozhodl zaprvé kvůli kvalitní sportovní fakultě, studentskému životu a přírodě kolem, ale hlavně pak jelikož je to velice přátelské město, na rozdíl od Prahy.

Oblíbený tým nebo hokejista? Vždycky se mi líbila technická vybavenost Aleše Hemského. Také podle něj nosím od malička na zádech číslo 83. Pokud jde o tým, tak jednoznačně Colorado Avalanche. Zaplaťpánbůh na rozdíl od roku 2017, kdy jsem měl možnost navštívit jejich zápas, už teď něco hrajou. 

Sladké, nebo slané? Pivo

Pivo, nebo víno? Pivo

Sportovní, nebo elegantní oblečení? Sportovní

Psi, nebo kočky? Psi




Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři