Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Chcete skloubit hokej se studiem? Tým Univerzity Palackého má dveře otevřené!

Plánujete studovat vysokou školu v Olomouci? Pokud ano, tak je to z vaší strany velmi dobrá volba! Hlavní město Hané je totiž doslova univerzitním městem, vždyť čtvrtina jeho obyvatel má nějakou vazbu na místní Univerzitu Palackého. Pokud se zdráháte rozšířit své vzdělání proto, že byste kvůli studiu museli skončit s hokejem, nezoufejte! Na Univerzitě Palackého můžete dělat obojí!

Stejně jako většina velkých vysokých škol v České republice má Univerzita Palackého svůj univerzitní hokejový tým, který je navíc jedním z mužstev soutěže ULLH. Ta vznikla mimo jiné právě proto, aby hráči po nástupu na vysokou školu nemuseli končit se svým milovaným sportem. Pokud jste tedy rozmýšleli mezi vzděláním a hokejem, již se trápit nemusíte. Tým HC Univerzita Palackého v Olomouci má své dveře vždy otevřené a na náboru před začátkem ročníku má každý hráč šanci se probojovat do týmu. 

Další dobrou zprávou pro vás může být i fakt, že vůbec nezáleží na vašem oboru, vlastně vůbec nemusíte studovat Fakultu tělesné kultury. V současném kádru, který zatím bohužel neměl příležitost ukázat své schopnosti na ledové ploše, byste našli hráče s různými zaměřeními. „Tým HCUP není složený pouze ze studentů FTK, najdou se mezi nimi i budoucí právníci, zdravotní záchranáři či žurnalisté,“ říká marketingová manažerka klubu, Nika Tótová.

Pokud byste rádi dali dohromady hokej a vysokoškolské vzdělání, Univerzita Palackého v Olomouci vám to umožní. Těšíme se na vás!

Autor: Jonáš Majtyka


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři