Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

HC North Wings a jejich novoroční předsevzetí

Ústí nad Labem - Restart ULLH je bohužel stále v nedohlednu. Mezitím se nám přehoupl do nové dekády také kalendářní rok, a tak jsme vyzpovídali hráče HC North Wings, aby nám prozradili, jak svá osobní, tak hokejová předsevzetí na rok 2021, který doufejme již nabídne hokejová střetnutí univerzitních týmů.

Patrik Balcar (kapitán, obránce) - Rok 2021 je moje hlavní předsevzetí dokončit bakalářský titul a přihlásit se na navazující. Chtěl bych si zrekonstruovat bydlení, scházet se více s kamarády a aby šlo vše podle mých představ. Víc už si nechám pro sebe. Co se týče hokejového předsevzetí, tak je určitě vyhrát univerzitní ligu, když se 2. liga dohrávat nebude, i když nám to letos asi korona sezóna neumožní.

Hanuš Petržílka (obránce) - Tak osobní předsevzetí je zvládnout všechny předměty a zkoušky ve škole. A hokejové asi teď momentálně nemám když je vše zavřené. Ale aspoň víc trénovat doma a začít běhat trochu na fyzičku, abych až to vše otevřou nebyl „jalovej“.

Pavel Jarý (obránce) - Já na ty předsevzetí moc nejsem a ani tento rok jsem si žádné nedal.

Tomáš Jarý (útočník) - Já  také moc na novoroční předsevzetí nejsem (smích). Když už si něco vymyslím, tak to klidně začnu dělat během roku. Možná, co mě teď napadá, tak určitě dodělat bakaláře. 

Lukáš Polák (útočník) - Jelikož vím, že žádný předsevzetí mi nevydrží, tak už si ani žádná nedávám. Možná shodit nějaký to „kilíčko“ a přestat pít pivo, ale to je celoroční problém (smích). Co se týče hokeje, tak si samozřejmě přeju, aby se začalo co nejdřív hrát a jezdilo se na zápasy.

Ondřej Pšenička (útočník) - Mým předsevzetím je být dobrým parťákem, jak v hokeji, tak ve svém partnerském vztahu (smích). A taky přestat žvýkat tabák, což se mi už částečně povedlo.

Tým HC North Wings přeje všem hokejovým fanouškům, studentům a všem lidem hodně zdraví, pevný nervy a doufáme, že se do jara uvidíme na place.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři