Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Dětský den v režii Black Dogs

Dne 18.6. proběhl na VŠTE dětský den, v režii Black Dogs a Crazy Hockey. Celý den probíhal v pohodové atmosféře, děti plnily různé úkoly na jednotlivých stanovištích, které zahrnovaly jak sportovní aktivity, hry, tak také trochu vědomostní části. Hráči Black Dogs si rozebrali stanoviště se sportovními aktivitami.

Všichni zúčastnění hráči Black Dogs pojali své úkoly velice zodpovědně a byli vzory pro přítomné děti, které za správně provedené úkoly na stanovištích dostávaly do svého notýsku písmenka, která v případě zdárného dokončení všech stanovišť měly dát dohromady tajenku NEBUĎ JEN ČÍSLO.

Radek Rolinek předváděl své šikovné ruce, které obalamutily nejednoho obránce na ledových kolbištích, na slalomu s hokejkou a míčkem. Martin Koupal s Kubou Šuhajem předváděli dětem své brilantní fotbalové umění, které nasbírali v prestižních jihočeských soutěžích. Kuba Šafář dětem předváděl svou přesnou mušku při střelbě na bránu na terče. Míra Fučík s dětmi prováděl základy crossfitu, Erik Bahula s Dominikem Kaislerem měli na starosti stanoviště s menší opičí dráhou, kde se i oni, přes svůj vysoký fyzický fond, pěkně zapotili. Tomáš Novák s dětmi skákal skok do dálky, Lukáš Prášek házel s dětmi puky na terče a na všechny dohlížel v černých brýlích a tričkem TIPSPORT UNICUP CHAMPIONS, trenér David Oulík. Odměnou všem hráčům za strávený čas s dětmi byl jejich úsměv od ucha k uchu, který je jednou z nejhezčích věcí na světě a také samozřejmě pověstné plácnutí . Jelikož se den nesl ve znamení extrémního horka, bylo nutné již od dopoledních hodin dodržovat pitný režim skládající se z neomezeného množství neperlivé vody a jednoho povoleného, malého piva, plzeňského typu.

Za zmínku jistě stojí i dražba dvou podepsaných dresů týmu Black Dogs. První dres vydražila sympatická mladá paní, které ještě jednou velmi děkujeme a druhý dres vydražili samotní členové týmu Black Dogs a věnovali jej studentské unii VŠTE. Výtěžek z dražby, 10.000 Kč, putoval na podporu malého Erička a jeho nadaci, které se Black Dogs stali dlouhodobými partnery. Vybraný obnos Eričkovi pomůže k lepšímu fungování v jeho životě a my mu za celý tým Black Dogs přejeme hodně štěstí, mnoho úsměvů a především zdraví.

Bc. Jakub Šafář

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři