Přesunout nahoru

Ústečtí HC North Wings jdou do akce! Na pražské Hvězdě změří síly s Engineers

Ústí nad Labem – Je to tady! První utkání HC North Wings v nové sezoně 2021/2022. Hokejisté UJEP zajíždí v rámci přípravného Tipsport UNI Cupu do Prahy. Tam je čeká jeden z nejsilnějších univerzitních týmů, celek Engineers Prague. Utkání se odehraje v sobotu 14.8.2021 na stadionu Hvězdy Praha a úvodní buly bude vhozeno v 18:00. Utkání bude možné sledovat živě na TV Tipsport, alternativou bude případně textový onlajn přenos.

Engineers Prague je univerzitní hokejový klub reprezentující ČVUT, ČZU a VŠE v Praze, který od sezony 2019/2020 hraje Univerzitní ligu ledního hokeje. Byl založen v roce 2015 pod názvem Technika Praha studenty ČVUT a VŠE. Současný název nese od roku 2017, kdy se k nim připojili i studenti ČZU. V premiérové sezoně ULLH 2019/2020 se Engineers stali vítězem základní části, avšak na play-off z důvodu covidové krize nedošlo.

Letošní sezonu už Engineers zahájili a mají za sebou již první utkání v rámci Tipsport UNI Cupu, a to velmi povedené, když načepovali plzeňským Akademikům na jejich ledě poctivou desítku! Do utkání zasáhlo v dresu Engineers hned jedenáct nováčků.

Pro HC North Wings se bude jednat o vůbec první utkání v nové sezoně. Tým pod vedením trenérů Lukáše Místeckého a Martina Štěpánka poctivě pracuje v posledních týdnech a utkání by mělo být odměnou za náročnou přípravu. Obnovenou přípravu zahájili hokejisté UJEP 26.7.2021 na ledové ploše v Ústí nad Labem a poslední dva týdny trénovali dokonce třífázově. Utkání na ledě Engineers bude „přípravou“ na domácí utkání, které proběhne hned v pondělí 16.8.2021 proti Akademikům. Postupně se poté ještě HC North Wings představí v rámci Tipsport UNI Cupu v Praze proti UK a doma proti budějovickým Black Dogs.


Fotogalerie

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři