Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Nachystat hlasivky a roušky, DERBY BUDE!!

Ostravské derby po roční pauze – zpátky tam, kde jsme začínali. Poruba RT Torax Aréna, kapacita 4500 diváků.

KOUPIT PERMANENTKY

Ostravské derby je opět tady. Po roční pauze, která byla způsobená pandemii Covid-19, se vrací oblíbená hokejová univerzitní bitva mezi Ostravskou univerzitou a Vysokou školou Báňskou - TUO. Aktuální bilance vyznívá lépe pro VŠB-TUO, která si pohár pro vítěze odnesla už pětkrát a Ostravské univerzita zatím jen dvakrát.

Termín letošního Ostravské derby je 13.10.2021. Letos však nepůjde jen o jeden zápas, ale celkem o tři. Na Ostravské derby totiž navážou ještě další dvě akce. A to sice 23.11.2021 České derby mezi Ostravou a Prahou a 22.2.2022 Moravské derby mezi Ostravou a Brnem.

Na tyto tři akce si navíc budete moci koupit zvýhodněnou permanentku a nebudete tak muset čekat, jestli si stihnete koupit lístek, protože letos se do RT Torax arény dostane jen 4500 diváků. Permanentka se bude prodávat od 13.09.2021 a její cena bude 290,- Kč. Nejen že si tak zajistíte vstup na všechny tři derby, ale navíc získáte řadu slev u našich partnerů a dopravu zdarma na našem eshopu Ostravské derby. Těšit se můžete na slevy např. ve Vrtuli Clubu, Cloudu, ve Faency Fries, u Divokého Býka, restauracích Fontána, či Stodola, na e-shopu Mlsný jazyk a mnohem více! Výhody, kterou plynou pro majitele permanentek navíc nekončí posledním zápasem, ale až 30.06.2021.

KOUPIT PERMANENTKY

Pokud ale patříte mezi příznivce adrenalinu, tak vstupenky půjdou do prodeje týden po permanentkách tedy 20.09.2021. Ceny jednotlivých vstupenek jsou:

• Ostravské derby - 130,- Kč permanentka / 150,- Kč předprodej / 200,- Kč na místě

• České derby - 80,- Kč permanentka / 100,- Kč předprodej / 150,- Kč na místě

• Moravské derby - 80,- Kč permanentka / 100,- Kč předprodej / 150,- Kč na místě

Vstupenky a permice si můžete zakoupit online na našich stránkách www.ostravskederby.cz. Mikiny, kulichy, trička a roušky si můžete rovněž zakoupit přes náš web. Pro bližší informace sledujte Facebook Ostravského derby.

Bohužel i letošní derby se budou muset řídit epidemiologickými opatřeními, které vydává Vláda ČR. Z toho, co aktuálně víme, je zatím patrné, že na halu bude umožněn vstup pouze divákům, kteří se prokážou:

• Potvrzením o podstoupením RT-PCR testu ne starším než 7 dní

• Potvrzením o podstoupení Antigenního testu ne starším než 72 hodin

• Potvrzením o očkování vakcínou proti Covid-19, kdy od poslední dávky musí uběhnout více než 14 dní

• Potvrzením o prodělání nemoci Covid-19, a to maximálně před 180 dní před konáním akce

Případné změny podmínek pro uskutečnění akce vám budeme dávat vědět prostřednictvím sociálních sítí. V případě, že se akce nakonec nebude moci uskutečnit, budeme ihned vracet peníze.

KOUPIT PERMANENTKY

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři