Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Akademici vyzkouší šlechetnost Kavalírů

Po povedeném startu vyráží Akademici na pouť do Kuřimi. Soupeřem ve druhém kole Univerzitní ligy ledního hokeje jim budou brněnští VUT Cavaliers.

Vstup do sezóny se Akademikům povedl. Na domácím ledě porazili ostravský celek BO Ostrava Vítkovice Steel 6:2 a připsali si první body do tabulky.

To Cavaliers na ledě Black Dogs Budweis okusili hořkost porážky. Do utkání přitom vkročili lépe. Na začátku páté minuty otevřeli skóre zápasu. Ovšem za dvacet vteřin už bylo vyrovnáno. Krátce po polovině první třetiny udeřily Budějovice podruhé a zápas otočily. Více branek už nám utkání nepřineslo, a tak Brno svůj úvodní duel prohrálo 2:1.

V první sezóně Univerzitní ligy ledního hokeje se proti sobě oba celky postavily dohromady třikrát. Pokaždé se radoval tým ze západu republiky. První klání v plzeňské Ice aréně skončilo jednoznačně 6:2. Druhý duel byl o mnoho napínavější, ale i tak se podařilo plzeňským zvítězit. Tentokrát poměrem 2:1. Třetí utkání se odehrálo před zraky žáků a studentů základních a středních škol při akci „Z lavic až na zimák“ na hlavní hale LOGSPEED CZ Arény. Akademici v zápase zvítězili 6:2.

Prokážou kavalíři svou velkorysost a přenechají body západočeskému kádru, nebo je o ně poprvé připraví? To zjistíme zítra od 19:40 na Zimním stadionu Kuřim, nebo na Tipsport.cz


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři