Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Po Bitvě jsme zpět! Akademici míří na Black Dogs

Z důvodu hokejové Bitvy o Plzeň bylo odloženo utkání s Olomoucí, a tak se Akademici vrací do Univerzitní ligy ledního hokeje po krátké pauze. V šestém kole je bude čekat jihočeský soupeř Black Dogs Budweis.

Plzeňští mají v dosavadním průběhu soutěže vyrovnanou bilanci. Dvě výhry, dvě porážky. V posledním utkání nestačili na současného lídra soutěže Engineers a v Praze prohráli 1:4.

Budějovice mají podobnou formu jako Plzeň. Ze čtyř zápasů se jim podařilo rovněž dvakrát zvítězit a dvakrát svému soupeři podlehly. V první utkáním na kuřimském ledě zdolaly Cavaliers 2:1. Ve druhém utkání Black Dogs nestačili stejně jako Akademici na Engineers a prohráli 0:2. Ve třetím kole narazily Budějovice opět na Brno. Tentokrát jim ale Masarykova Univerzita vystavila stopku a z jihu Čech si odvezla po výsledku 1:2 tři body. V posledním zápase nastoupili Black Dogs proti Ostravě. Divokou přestřelku nakonec zvládli lépe hosté, a tak si Budějovice odvezly z Ostravy po výsledku 6:7 všechny tři body.

Bilance vzájemných zápasů mluví lehce pro Black Dogs. Co se týče Tipsport Uni Cupu, tak mají navrch jasně domácí Budějovice. Pokud se ovšem podíváme na ligová klání, tak v těch vedou Akademici 2:1. Jak dopadne utkání mezi Akademiky a Black Dogs můžeme sledovat již zítra od 18:15 na Hokejovém centru Pouzar anebo na tipsport.cz.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři