Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

V Ostravě si Riders odbudou svou premiéru

Pardubičtí v Ostravě už sice jednou hráli, avšak pouze v rámci Tipsport UNI Cupu. Teď je čeká na ledě porubské RT TORAX ARENY ligová premiéra. Východočeši přitom balancují na hraně play-off, a tak zisk bodů je velmi důležitý pro obě strany.

Aktuální forma obou táborů

Posledních pět utkání odehraných v Univerzitní lize ledního hokeje přerušila pauza, během níž se hráči věnovali svým studijním výsledkům. Přesto dokázali Ostravané vyhrát dva z pěti zápasů, z čehož jeden muselo rozuzlit až prodloužení. Na východě Čech zaznamenali pouze jednu výhru, a to v posledním souboji s Masarykovou univerzitou, kdy Riders zvítězili 5:3.

Vzájemná bilance

Pardubice zažívají teprve svou první úplnou sezonu. Tu předcházející přerušila pandemie. Ostrava však i během této krátké doby dokázala vyhrát obě klání. V rámci Tipsport UNI Cupu odcházelo BOčko s výsledkem 9:2, v letošní sezoně na ledě Enteria areny vytěžilo tři body za výhru 6:3. Jak dopadne další měření sil na ledě Ostravy?

Přímo v místě dění se mohou přesvědčit sami diváci. Třinácté kolo ULLH startuje v pondělí 24. ledna od 18:45 v RT TORAX ARENĚ. Kdo však nemá možnost dojít osobně, bude pro něj připraven přímý přenos na TV Tipsport.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři