Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Ostrava nezvládla třetí třetinu a prohrála

První únorové utkání se BOčku nepovedlo dle představ. I když se s Ústím rvalo dvě třetiny, v poslední části vyprodukovalo příliš moc chyb a prohrálo o čtyři branky.

Hned v první třetině byla k vidění rošáda domácích brankářů, kdy ke konci periody naskočil do utkání Martin Šindelka. „Měli jsme ještě pokračování lyžařského kurzu, takže jsem od 18. hodiny psal on-line test a pak naskočil do zápasu,“ popisuje svou situaci z pondělního střetnutí brankář působící také ve druhé lize.

Dlouho se jednalo o brankářský souboj, protože během první poloviny základní hrací doby padly pouhé dvě branky. Ústí nad Labem bylo však ve třetí třetině produktivnější a své šance oproti Ostravě proměňovalo na výbornou. „Dnes to byl vyhrocený zápas. Měli jsme za sebou dlouhou cestu, ale nakonec to štěstí stálo na naší straně,“ říká brankář North Wings. „Ostrava má v ofenzívě velkou sílu a jsou nebezpeční, dneska to ale šlapalo skvěle,“ dodává.

Ostravu čeká další utkání v neděli 13. února, kdy se postaví v hlavním městě proti Engineers Prague.

BO OSTRAVA Vítkovice Steel - HC North Wings Ústí nad Labem 2:6

Branky a nahrávky: 27. Szturc (Beréš, Bernát), 41. Sysala (Szturc, Kovalski) – 10. Kuchař (Jindra, Balcar), 33. Brandner (TS), 37. Straka (Sajdl, Stuchlý), 46. Kuchař (Jindra), 49. Kuchař (Jindra, Balcar), 50. Polák

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři