Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

HC North Wings oplatili Kavalírům porážku, když je deklasovali osmi brankami

Ústí nad Labem – Hokejisté UJEP přivítali v rámci 16. kola ULLH na svém ledě VUT Cavaliers Brno. HC North Wings chtěli oplatit svému soupeři porážku z jeho ledu a povedlo se jim to náramně. Po povedené první periodě nakonec porazili brněnského soupeře 8:0 a připsali si další důležité tři body do tabulky. V dalším utkání se představíme opět na domácím ledě. V pondělí 21.2.2022 přivítáme pardubické Riders.

16. kolo ULLH, 16.02.2022 - 18:15, Ústí nad Labem
HC NORTH WINGS - VUT Cavaliers Brno 8:0 (4:0, 2:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 7. Šebesta (Harkabus, Jaroš), 12. Amirov (Brandner, Straka), 16. Balcar (Dytrych, Sajdl), 19. Amirov, 36. Petržílka (Balcar), 39. Polák (Sajdl), 45. Jarý (Štěpánek), 47. Harkabus (Šebesta, Jarý)

Sestavy:
HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner – Miškovič, Štěpánek, Straka, Balcar, Petržílka, Šíma, Jarý P. – Bartoš, Dytrych, Brandner, Jarý T., Amirov, Kuchař, Šebesta, Jindra, Jaroš, Sajdl, Polák, Harkabus.

VUT Cavaliers Brno: Burian – Pernický, Holub, Malý, Lašák, Uhlíř, Sabol, Běhal, Pernický, Jančí – Říčka, Zemánek, Balát, Dlouhý, Gombarčík, Šenk, Šišma.

Rozhodčí: Žižka – Coubal, Kokrment. Střely na branku: 46:24. Vyloučení: 2:5. Využití: 2:0. Diváci: 77.

Report:
Domácí HC North Wings začali potvrzovat roli favorita v utkání s brněnskými Cavaliers v sedmé minutě. Matěj Harkabus našel na brankovišti Matyáše Šebestu, který ranou o horní tyč vstřelil svou premiérovou branku sezony – 1:0! Ve dvanácté minutě to již bylo o dvě branky. Střela Romana Brandnera propadla brankáři Burianovi a kotouč doklepl do odkryté branky Famil Amirov – 2:0! Uběhly tři minuty a domácí se radovali potřetí. Patrik Balcar se proháčkoval až před Buriana a našel místo v jeho postoji – 3:0! To však nebylo v první třetině vše. V devatenácté minutě ujel do brejku Famil Amirov a ranou mezi betony přidal svou druhou branku v utkání – 4:0! První perioda tak vyzněla jasně pro domácí barvy.

Druhá třetina začala z obou stran poměrně vlažně a hosté přeci jen dostávali více prostoru, nicméně všechny jejich pokusy končily na pozorném Dominiku Gerstnerovi. Byla to tak opět Křídla Severu. Nabídnutou přesilovou hru využil po krásné pobídce od Patrika Balcara Hanuš Petržílka a odbila pátá – 5:0! Druhou třetinu poté uzavřel jako správný kapitán Lukáš Polák, jehož rána švihem rozvlnila síť za Vojtěchem Burianem – 6:0!

Třetí třetina byla převážně o tom, kolik branek se podaří ještě domácím Křídlům vstřelit. Nakonec přišly dvě slepené branky. V pětačtyřicáté minutě se v brejku prosadil ranou mezi betony Tomáš Jarý – 7:0! Neuběhly ani dvě minuty a další domácí brejk korunoval zaslouženou brankou, za skvělý výkon, Matěj Harkabus – 8:0! Závěr utkání se nesl v duchu čistého konta pro domácího brankáře Dominika Gerstnerta, který nakonec také zapsal své první čisté konto v ULLH.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři