Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Největší studentská akce roku klepe na dveře, v úterý Rondo zaplane barvami VUT a MUNI

Je příjemné koukat na intimní scény na internetu, ale je lepší je zažít. To samé platí i o nadcházejícím Souboji univerzit v brněnské Winning Group Arena! Úterní bitva mezi VUT na MUNI na ledě i na tribunách, pochod na stadion a doprovodná afterparty budou totiž natolik nabité pozitivními emocemi a soutěživou energií, že by byla škoda dívat se na ni jen na obrazovce monitoru. Nenechte si o akci od kamaráda pouze vyprávět, kupujte lístky na hsubrno.cz a přijďte fandit, dokud je čas!

V úterý 8. března se Winning Group Arena zbarví do odstínů dvou největších brněnských univerzit – VUT a MUNI. Ať už fandíte červenému, nebo modrému týmu, cítíte se lépe v pozici diváka, nebo hráče, na své si přijde každý účastník největší studentské akce letošní sezóny. Souboj se totiž nebude odehrávat pouze na ledě, ale i na tribunách. A co to přesně znamená? Ve zkratce to, že na zimním stadionu nečekejte pouze bitvu mezi brněnskými hráči. Šanci ukázat, co v nich je, a reprezentovat svoji vysokou školu totiž dostanou i sami studenti. Během zápasu budou mít možnost soupeřit v nejrůznějších soutěžích o rozmanité ceny a zároveň s tím také sbírat body pro svoji univerzitu. Na konci utkání tak nejenomže zvedne pohár nad hlavu vítězný hokejový klub, ale také vítězný studentský tým na tribunách!

Vzájemně se poznat a spojit své síly pro nadcházející bitvu přitom budou moci studenti již před startem samotného Souboje. Organizátoři akce totiž pro všechny fanoušky přichystali bohatý doprovodný program počínaje pochodem z náměstí Svobody k největšímu brněnskému zimnímu stadionu. Po zápase pak budou na diváky čekat speciální autobusy, které je dopraví na afterparty v Bobycentru, kde pro ně budou k dispozici všechny prostory Laser Show Hall. Kdo by se přitom obával, že tím celý souboj končí, nemusí tesknit. Porovnat svoje dovednosti v pití alkoholu totiž návštěvníci dále dostanou na baru, kde si budou moci zakoupit akční drinky.

Kdo pořád váhá, zda na utkání dorazit, může pro něj být zajímavá informace, že si na zápas bude moct také vsadit na Tipsport, který je generálním partnerem ligy univerzitního hokeje. Šance vyhrát nejočekávanější studentský hokejový souboj roku se přitom zatím kloní spíš na stranu týmu z Masarykovy univerzity. Protože má v letošní sezóně na kontě již jeden vítězný vzájemný zápas, je HC MUNI aktuálním vládcem Brna. Stejně tak bilance dosavadních vyhraných a prohraných zápasů v ULLH vyznívá lépe pro brněnské medvědy. Kavalíři jsou však odhodlaní oplatit dlouholetému rivalovi prohru na domácím ledě, a zároveň tak podpořit své fanoušky na tribunách. Kdo si tedy nechce nechat ujít atraktivní zápas nabitý emocemi a plnou kopou zážitků z doprovodných akcí, má ještě poslední možnost koupit lístky na hsubrno.cz!

Lístky kupuj tady!


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři