Přesunout nahoru
so 16. 3. 2024, 17:30
NWU
ENG
po 18. 3. 2024, 18:00
ENG
NWU
po 18. 3. 2024, 18:30
UKP
MUNI
čt 21. 3. 2024, 18:00
ENG
AKA
po 25. 3. 2024, 19:30
BDB
UKP
út 26. 3. 2024, 19:00
AKA
ENG
čt 28. 3. 2024, 18:30
UKP
BDB
čt 28. 3. 2024, 19:15
ENG
AKA
po 1. 4. 2024, 18:30
BDB
UKP

TOMÁŠ KADLEC NOVÝM GENERÁLNÍM MANAŽEREM ENGINEERS! Na co se můžeme v další sezóně těšit?

Pomalu ale jistě se blíží další sezóna a s jejím příchodem nastávají v Engineers organizační změny. Tou první je funkce generálního manažera, kterým v sezóně nebude nikdo jiný než hráč se srdcem lva – Tomáš Kadlec!

Jak se těšíš na další sezónu v nové funkci a také z pohledu hráče? 

Na novou výzvu v podobě manažerské pozice se ohromně těším. Projekt Engineers Prague mi přirostl k srdci a jsem nadšený, že se nyní můžu podílet na jeho pokračování a rozvoji. Na další sezónu máme s celým vedením velké plány, takže i fanoušci a hráči se mají na co těšit.

Z pohledu hráče se těším možná i víc, protože jsem minulou sezónu nemohl hrát kvůli problémům s rameny. Sezónu předtím navíc utnul hned v zárodku covid, takže už v podstatě dvě sezóny nehraji, což je už opravdu dlouhá doba.

Jak hodnotíš uplynulou sezónu, i když jsi tedy nemohl hrát?

Samozřejmě nemůžu sezónu hodnotit úplně pozitivně, jelikož se nám nepovedlo dosáhnout sportovních cílů, které byly stanoveny před sezónou. Na druhou stranu se klubu podařilo splnit v podstatě všechny nehokejové cíle, jako například 2 velké zápasy v Edenu, mezinárodní konfrontace a nejvyšší průměrná návštěvnost, takže z tohoto pohledu sezóna byla úspěšná.

Co plánujete jako tým na léto? Jak probíhá suchá příprava?

Letní příprava probíhá letos hodně individuálně. Všichni hráči dostali rozepsané tréninkové jednotky, podle kterých můžou cvičit. Hráči cvičí hlavně v našem partnerském fitku Synergy Club Anděl. Jako tým se scházíme dvakrát týdně, a to ve středu na hracím tréninku a v pátek na ledě. Tato příprava vrcholí na konci června, následuje měsíc volna a první týden v srpnu už jdeme na led. Také nás čeká společné týmové soustředění v Třeboni, na které se osobně moc těším.

Co vlastně obnáší funkce generálního manažera?  

Mou hlavní funkcí je zajištění chodu a rozvoje klubu. Řeším tedy marketingové plány, jsem v kontaktu s našimi partnery a s univerzitami, budu se starat o organizaci domácích utkání a také eventů. Sportovní úsek jde mimo mě, jelikož jsem stále aktivním hráčem a nechci, aby docházelo k nějakému střetu zájmů.


Na co se můžou fanoušci v další sezóně těšit?

Pokud všechno půjde dobře, tak se hlavně můžou těšit na mě na ledě. Ne to si dělám samozřejmě srandu. V příští sezóně se můžou znovu těšit na skvělý hokej, nadupané afterparty a další akce, kterých se jako Engineers budeme účastnit.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři