Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

David Oulík: Black Dogs mají vždy ty nejvyšší cíle, chtěli bychom bojovat o pohár

Je začátek září, vrcholí příprava na blížící se novou hokejovou sezónu, a tak jsme se zeptali trenéra Black Dogs Davida Oulíka, jaké jsou novinky v týmu.

Davide, jak probíhá příprava na nastávající sezónu?

Příprava na novou sezónu zatím probíhá velmi dobře. Trénujeme třikrát týdně na ledě v Hokejovém centru Pouzar, společně se suchou přípravou v Crazy Hockey centru. Schází se nás hodně, na některých trénincích bylo i 7 lajn. Tudíž jsme museli sestavu trochu redukovat.

Jaké jsou změny v kádru Black Dogs?

Docela veliké, museli jsme se bohužel rozloučit s loňským kapitánem Martinem Koupalem, který za nás z důvodu věku už nemůže hrát. Někteří hráči, jako například Jakub Šuhaj, Honza Prokop nebo Erik Bahula, odešli kvůli práci a ukončení studia. Ale já jsem zatím velmi nadšený z nových posil týmu. Přišli hráči z juniorky Českých Budějovic, kteří jsou „naježdění“ a plní elánu. A to je přesně to, co jsem v Black Dogs chtěl. Tak uvidíme, jak to bude vypadat v sezóně a zda bude vše fungovat.

Jaké jsou cíle Black Dogs v nastávající sezóně? A kdy se na Vás můžeme těšit?

Black Dogs mají vždy ty nejvyšší cíle, chtěli bychom bojovat o pohár. Ale úplně na rovinu, máme obrovský respekt k dalším týmům a nemůžeme vědět, jak na tom budou. My jsme udělali vše pro to, aby náš tým byl co nejvíce připravený a abychom byli konkurenceschopní. Doufám, že budeme nahoře. Ale samozřejmě teprve uvidíme, jak „nabušené“ budou ostatní týmy.

A vidět nás můžete už v pondělí 12. září. Hrajeme první zápas Tipsport UNI CUP s Engineers Prague od 19:30 v Hokejovém centru Pouzar. Pokud nás přijdete podpořit budeme moc rádi.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři