Přesunout nahoru

Black Dogs uteklo vedení ve třetí třetině

Jihočeši odehráli s Engineers dvě vyrovnané třetiny, po kterých vedli jedna nula. Tento hubený náskok jim však nevystačil a Pražané během posledních dvaceti minut dokázali převrátit výsledek utkání na svou stranu. Z jihu Čech si tak odvážejí plný počet bodů.

Black Dogs Budweis - Engineers Prague 1:4 (0:0, 1:0, 0:4)

Branky a nahrávky: 39. Prášek (Rolínek) – 43. Vobořil (Fabiánek), 43. Chlouba (Josefus), 50. Vopat (Janata), 60. Vobořil (Fabiánek)

V českobudějovické Budvar aréně se na první gól čekalo velmi dlouho. Střela, která by rozvlnila síť za jedním z brankářů, se objevila až zpočátku devětatřicáté minuty, kdy si v akci domácích hokejistů poradil s brankářem protivníka Lukáš Prášek. Black Dogs se ujali vedení, avšak další branku už nedokázali přidat. Patří tak k ostatním týmům, kteří Pražanům zasadili pouze jeden zásah. Inženýři během třiačtyřicáté minuty dvěma údery otočili vývoj klání na svou stranu, deset minut před koncem základní hrací doby to bylo už 3:1 ve prospěch hostí a na konečných 4:1 upravoval vteřinu před sirénou David Vobořil.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři