Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Preview: Masaryčka hostí Black Dogs, fanoušci dostanou sto piv zdarma

Státní svátek je dnem volna, hráči HC MUNI a Black Dogs ho ale oslaví aktivně. Ve středu 28. září přivítají medvědi na svém ledě hokejisty z Českých Budějovic.

Utkání mezi HC MUNI a Black Dogs Budweis odstartuje ve Sportcentru Lužánky ve 20:30. Domácí klub připravil pro fanoušky lákavý bonus v podobě prvních sto piv zdarma. Lístky můžete zakoupit ZDE.

Pro oba týmy bude vzájemný střet letošní ligovou premiérou. Po dvou přípravných zápasech, které kluby shodně odehrály, převažuje v obou táborech pozitivní atmosféra. Přestože jim první utkání těsně utekla, ve druhých zápasech si s chutí zastříleli. Hokejisté obou mužstev by také rádi navázali na loňskou sezonu. V té Black Dogs skončili po základní části druzí a následně dokráčeli až do semifinále. Tým se netají těmi nejvyššími ambicemi, proto je pro něj dobrý vstup do sezony důležitý. Také Masaryčka bude letos rozhodně chtít uspět. Loni odehrála kvalitní základní část, ve které skončila na čtvrtém místě. Její cesta play-off skončila hned vzápětí, když nestačila na Olomouc.

Srovnání obou soupeřů v loňské sezoně dopadlo plichtou. První zápas ovládli medvědi 2:1, druhý opanovali Black Dogs 4:2. Statistiky ale přeci jen vyznívají o něco lépe pro České Budějovice, protože se v obou případech radoval hostující tým.

Zajímavou tváří je nováček v týmu Black Dogs, Ondřej Dlouhý, který v minulé sezoně oblékal dres VUT. Svým gólem v prodloužení rozhodl před vyprodaným Rondem o vítězi brněnského derby. Domácí před sezonou obměnili kádr. Řada dosavadních opor skončila a do týmu přišli noví hráči. Mezi nimi i Patrik Vašíček (více si o něm můžete přečíst ZDE), který se v Univerzitní lize představí vůbec poprvé.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři