Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

SII je novým generálním partnerem Engineers Prague!

Malý krůček pro vás, ale velký krok pro Engineers! Engineers Prague představují svého nového generálního partnera SII na sezónu 2022/2023 a další dvě nadcházející.

Jsme šťastní, že vám oficiálně můžeme odtajnit našeho nového generálního partnera. Společnost SII je leaderem v oblasti IT, outsourcingu a engineeringu, dále zajišťuje i externí kapacity a buduje kompetenční centra na míru. Jinými slovy jsme velice rádi, že tak velký hráč si vybral právě náš tým.

Nejen díky modernímu přístupu, otevřenému myšlení a chuti růst dál je firma SII atraktivním zaměstnavatelem studentů všech technických oborů. Svou dobrou pověst si mezi studenty drží také díky tomu, že umožňuje všem mladým progresivním lidem pracovat na krátkodobých, ale i dlouhodobějších projektech, skrze které mohou získat mnoho zkušeností a znalostí, se kterými se ve své kariéře rychle posouvají dál.

A proč se SII rozhodla podpořit právě Engineers Prague? SII, kromě studentů a mladých lidí, podporuje také sport a to již déle, na globální úrovni. Proto možnost spolupracovat se sportovci v České republice pro ni znamenala skvělou příležitost. 

A proč se Engineers rozhodli navázat spolupráci s SII? Důvěra, odpovědnost, průbojnost: to jsou hodnoty firmy SII i celého týmu Engineers Prague, ale spojila je především společné láska ke sportu.

Děkujeme a těšíme se na vše, co nás na naší společné cestě čeká.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři