Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Rozjetá Masaryčka přivítá ústecké North Wings

Středa, na hokej jít třeba. A ne jen tak ledajaký, univerzitní hokej baví a láká stále více fanoušků. Souboj brněnských rivalů MUNI versus VUT sledovalo před týdnem zcela zaplněné Rondo. Návštěvnost 7 700 lidí je novým rekordem Univerzitní ligy.

Na parádní atmosféru v hledišti budou chtít medvědi navázat ve středu 12. října, kdy hrají doma ve Sportcentru Lužánky. Od 20:00 přivítají ústecké North Wings. Zástupci klubu připravili pro fanoušky bonus ve formě prvních sto piv zdarma. Diváci si také mohou potěžkat pohár pro vládce Brna, který hráči HC MUNI v duelu s VUT vybojovali. K dispozici bude i fotokoutek. Vstupenky můžete koupit ZDE.

Hokejisté Masaryčky chtějí pokračovat v úspěšném tažení novou sezonou. Dva zápasy, dvě výhry a skóre 14:4 hovoří za vše. HC MUNI tak společně se dvěma pražskými celky okupuje čelo ligové tabulky. North Wings zatím zaznamenali jeden úspěch a jeden neúspěch, proto drží klidný střed tabulky.

HC MUNI zažívá skvělý vstup do nového ligového ročníku. V prvním utkání smetli medvědi českobudějovické Black Dogs v poměru 9:2. Ve druhém zápase s přehledem porazili VUT 5:2 a kromě tří bodů do tabulky získali i trofej pro vládce Brna. Ústeckým hokejistům los přidělil totožné úvodní soupeře. North Wings odstartovali sezonu výhrou 4:2 proti VUT. Ve druhém utkání proti Black Dogs se však gólově neprosadili a doma padli v poměru 0:4.

Domácí tým favorizují nejen dosavadní výsledky. Současní soupeři proti sobě dosud sehráli tři ligová utkání, ve kterých se pokaždé radovala Masaryčka. Jisté výkony letos předvádí domácí brankář David Holub, bude si ale muset dát pozor na ústeckého útočníka Jana Vrbu, který letos vstřelil už dva góly. Největším nebezpečím pro hostující obranu bude kapitán HC MUNI Pavel Tomaník, který se čtyřmi úspěšnými zásahy vévodí pořadí ligových střelců. Produktivní start do sezony zažívá také obránce Masaryčky Jan Gonos, který má na svém kontě tři trefy a jedno áčko. Uvidíme, zda bude Honza moct předvést svou klasickou oslavu i tentokrát.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři