Přesunout nahoru

Duel týmů z opačných pólů tabulky. Do Pardubic zavítají Akademici

Hokejisté Riders Univerzita Pardubice stále čekají na premiérové vítězství v nové sezoně Univerzitní ligy ledního hokeje. V 6. kole přivítají na domácím ledě v Enteria areně doposud neporažené Akademiky z Plzně, kteří jsou o skóre druzí za týmem Masarykovy Univerzity. Riders okupují opačný konec tabulky, o skóre jsou na 9. místě před VUT Cavaliers Brno.

Riders Univerzita Pardubice

Riders v posledním utkání zavítali na půdu Masarykovy Univerzity. S velkým počtem absentujících hráčů základní sestavy vzdorovali soupeři statečně, avšak doplatili na velké množství neproměněných šancí a prohráli 6:1. Jedinou branku Pardubáků vstřelil Marek Ladman, který tak vévodí týmové produktivitě. „Na zápase mě nejvíce mrzí výsledek, který mohl být vyrovnanější, bohužel jsme narozdíl od soupeře neproměnili vyložené šance. Zápas jsme poctivě odmakali a věřím, že se to promítne i v dalších zápasech“, ohlíží se za zápasem Marek Ladman.

V pondělí čeká na Riders těžký úkol, do Pardubic přijede druhý tým tabulky, Akademici se netají vysokými ambicemi a zatím neztratili jediný bod. „Od zápasu s Plzní očekávám, že navážeme na dobrý výkon z poslední třetiny z Brna. Soupeř se prezentuje rychlým, kombinačním hokejem. Nečeká nás nic jednoduchého“, vyhlíží nejproduktivnější Východočech pondělní bitvu.

ZČU Akademici Plzeň

Tým ze západu Čech má úplně odlišné starosti než východočeši. Po loňské účasti ve finále, kde Akademici podlehli UK Hockey Prague, vyhlašují ty nejvyšší cíle a řadí se mezi favority celé ligy. Tomu odpovídají i dosavadní výsledky. Ze všech čtyř utkání vyšli svěřenci trenéra Tomáše Ceperka vítězně, s celkovým skóre 22:6. Naposledy si vyšlápli na Univerzitu Palackého, kdy v Uničově zvítězili poměrem 6:1. Kanadskému bodování týmu vévodí objev loňské sezony Mario Princl, který má na svém kontě 11 bodů, za 6 gólů a 5 přihrávek. Oporou mezi tyčemi je Jonáš Štekr s 94,55% úspěšností zákroků.

Vzájemné zápasy

Oba celky se střetly naposledy v únoru, kdy Akademici na svém ledě zvítězili 6:3. První vzájemný zápas v ULLH proti sobě odehráli Riders a Akademici v listopadu minulého roku. Riders v utkání získali tři body za vítězství 6:2. Potvrdí se, že ve vzájemných duelech vítězí domácí celky? Přijďte se přesvědčit, v pondělí 31. října od 19. hodin v Enteria areně!

Vstupenky, vstup na utkání

Utkání se odehraje v pondělí 31. října v 19:00 v Enteria areně (Sukova tř. 1735, Pardubice). Vstup je od vrátnice zimního stadionu. Vstupenky na zápas zakoupíte online, s využitím kódů hráče získáte slevu 25 %. Elektronickou vstupenku stačí mít připravenou v telefonu.

VSTUPENKY NA UTKÁNÍ ONLINE

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři