Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Lvi jdou na medvědy

Už tuto středu 2.11. 2022 se na zimním stadionu Hvězda odehraje 6. kolo ULLH mezi Engineers Prague a HC MUNI. Takzvané českomoravské derby proběhne v Halloweenském stylu, diváci i hráči tedy dorazí v kostýmech a maskách.

Druhý domácí zápas proběhne na zimním stadionu Hvězda od 20:00. Stejně jako předchozí utkání (proti UK Hockey Prague) bude možnost sledovat i toto v živém přenosu na streamu, ale ten pravý zážitek a atmosféru zažijete samozřejmě jedině z tribuny. 

Minulou sezónu se oboum týmům vedlo na svém domácím poli, přičemž 2. kolo ULLH na pražské Hvězdě skončilo 3:0 pro Engineers, zatímco 11. kolo na půdě brněnských medvědů 5:0. Letos se hráči obou týmů v rámci UHL potkají na ledě poprvé a my doufáme, že štěstí bude na jejich straně nejen v Praze, ale i o pár měsíců později v Brně. 

Momentálně se Masaryčka v tabulce nachází o 3 body před inženýry. Není tedy snadným soupeřem, ale o to víc se návštěvníci mohou těšit na napínavý souboj a silnou atmosféru, kterou podpoří i přirozená rivalita mezi hlavním a druhým největším městem. 

Kromě skvělého hokeje se můžete těšit i na halloweenskou atmosféru, soutěž a samozřejmě publikum v převlecích, strašidelných maskách a jiných kostýmech.

My však pevně věříme, že naši lvi hostující medvědy doslova rozcupují.

#spolecneprotitul


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři