Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

UK HOCKEY Prague míří do Ostravy!

BO Ostrava v prosinci odehraje tři utkání, všechny tři na domácí půdě. V prvním z nich se 5.12. od 18:00 střetne s UK HOCKEY Prague.

Aktuálně se tým BO Ostrava potýká se střeleckou potencí. V posledních dvou zápasech dokázali hráči ostravského celku vstřelit pouhé dva góly, a to v zápase s HC Univerzita Palackého v Olomouci, na jejímž ledě nakonec prohráli poměrem 2:4. V posledním utkání, které proběhlo v pondělí 28.11. proti ZČU Akademikům Plzeň nedali dokonce ani gól a prohráli tak své druhé ze tří domácích utkání.

UK HOCKEY Prague je v úplně jiné situaci. Z již odehraných devíti utkání prohráli pouze jednou, a to o jeden pouhý gól proti HC NORTH WINGS Ústí nad Labem. Body sice ztratili i v soubojích s oběma brněnskými týmy, kdy obě utkání po základní hrací době skončily nerozhodně, konce utkání však v obou případech patřily právě UK HOCKEY Prague. Právem jim tak patří druhá příčka v ligové tabulce a celkově zatím dokazují, že loňský ročník nevyhráli náhodou.

Poslední společný zápas těchto celků dopadl v prospěch UK HOCKEY Prague, kdy na svém domácím ledě dokázali ostravské BO zcela vynulovat a pohodlně zvítězit 3:0. 


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři