Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

VÁNOČNÍ ZÁPAS je tady

Už zítra do Ostravy zamíří budějovický tým, aby společně v RT TORAX Aréně od 20:00 odehráli nejen vánoční ale taky poslední zápas roku 2022.

Týmu BO Ostrava se momentálně nedaří. Z posledního zápasu si odnesli jen jeden bod za prohru 6:7 v prodloužení. Naposled se z výhry v základní hrací době radovali více než měsíc nazpátek, a to 15.11., kdy na domácím ledě dokázali zvítězit proti VUT Cavaliers Brno výsledkem 4:1. Od tohohle utkání se týmu BO Ostrava lepí smůla na paty. Z následujících 4 zápasů získali pouhý jeden bod, a to z aktuálně posledního odehraného. 

Budějovice jsou naopak v daleko lepší náladě. Nejen že naposled podlehli v zápase s Engineers Prague, který se odehrál 21.11. navíc v posledních třech utkáních ukázali, že o vstřelené góly rozhodně nemají nouzi. Dokázali totiž nastřílet rovných 20 branek. Právem jim tak patří třetí místo v celkově nastřílených gólů v tomto ročníku. V hlavní tabulce, té která určuje účast v play-off, obsazují 4. místo. BO Ostrava je na tom podstatně hůř, je až na místě sedmém. 

Ostravský tým však věří, že na tým z Budějovic dokáže najít recept a jejich vítěznou šňůru zastaví. V loňském ročníku na sebe tyto dva týmy narazily v prvním kole play-off a byť nakonec postupovaly Budějovice, byla to Ostrava, kdo se na porubském ledě radoval z vítězství. Pro své fanoušky si navíc ostravané připravili poděkování za přízeň v podobě 100 piv zdarma. Kromě toho je pak naplánován vánoční večírek v prostorách klubu Vrtule, který sousedí s areálem VŠB-TUO. Vstupenky jsou v prodeji ZDE.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři