Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Daleká návštěva z východu: Engineers Prague přivítají BO Ostrava Vítkovice Steel

Co je lepší než odreagování uprostřed zkouškového? Zavřete na chvíli učebnice a místo do NTK dojděte s kamarády na zimní stadion Hvězda. Užijte si večer na hokeji, vypněte od školy a samozřejmě si dejte i pár kousků.

Dnes za inženýry na stadion přijede daleká návštěva z východu. Dorazí hráči z BO Ostrava Vítkovice Steel, se kterými se už ve 20:15 utkají na ledě. Bude se Pražanům na domácím poli dařit jako doposud a pošlou Ostraváky zpátky bez bodů?

Minulou sezonu Engineers Prague klukům z BO Ostrava Vítkovice Steel nadělili krásných 5 gólů. V Ostravě se jim ale tolik nedařilo a zápas pro ně skončil prohrou 4:1. Letos se však odehrál jiný scénář a Pražané se z Ostravy vrátili s body a s nádhernou výhrou 4:0. Podaří se jim tento výsledek zopakovat, nebo lépe, rovnou navýšit?

V první pětce se dnes můžete těšit na kapitána Davida Blažka, Tomáše Šímu, Václava Burdu, Jakuba Kučeru, Davida Vobořila a v bráně po dlouhé době uvidíte i Jakuba Maličkaye.

My našim hráčům držíme palce a už teď se nemůžeme dočkat večera. Přijďte i vy podpořit kluky na stadion a pokud to dnes nestíháte, utkání můžete sledovat od 20:15 jako vždy skrze živé vysílání na TV Tipsport. 

Nadcházející zápasy:

středa: 01.02. 2023 | Engineers Prague X Riders Univerzita Pardubice



Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři